Strona 43 z 135 PierwszyPierwszy ... 33343536373839404142434445464748495051525393 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 1344

Temat: Usterki po 10 tys.( i wiecej) km

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Jabolek
    Mieszka w
    Zandvoort, Oleśnica
    Auto
    AR Giulietta (SAVALI) 2.0 TCT 215KM 405 Nm

Domyślnie

Dlatego tak caly czas mysle czy warto (chodzi o sprawdzenie skrzyni)....czy nie bedzie gorzej albo przy okazji czegos innego nie zrypia...pozatym Julke prawdobodobnie bede sprzedawal na wiosne poniewaz chce wziac mocniejszy silnik i na "wypasie" wiec tymbardziej nie wiem czy jest sens...jest na gwarancji wiec jak sie cos powaznego stanie to wtedy zadzialam chyba

sam juz nie wiem....

kastapra
    Gość

Domyślnie

U mnie tym razem "zepsuła" się klima....Padaka jakaś po prostu. Mechanicznie wszystko działa, tylko powietrze przy low leci ciepłe...No teraz jak jest 16 stopni na zewnątrz to leci chłodne, w każdym razie nie działa tak jak wcześniej a przede wszystkim tak jak powinna. A teraz najlepsze, byłam już w ASO dwukrotnie, nie wiedzą co jej jest Jak powiedziano mi, moim autem musi zająć się "specjalna komórka", na to musze poczekać. Dobrze że upały minęły....Dodam, że problem jest z zastępczym autem, więc muszę stawać na głowie, brać wolne w pracy, szukać kierowcy itp zanim odwiozę auto do ASO. Mam dość, dziękuję

Mieszka w
    Zandvoort, Oleśnica
    Auto

Domyślnie

Co to znaczy ze nie ma auta zastepczego? .... mi tez tak chcieli powiedziec ale odrazu wiedzialem co kombinuja (wroclaw). Wystarczylo ze troszke zminilem zwoj ton
    i nagle znalazl sie fiat panda.... ale moglem dostac podobnej klasy samochod z alfa assistance przeciez, tylko trzeba bylo wypelnic jakies formularze i czekac do 3-4godzin. spieszylo mi sie wiec wzialem pande i ja niezle katowalem ... zartuje oczywiscie z tym katowaniem

Od alfy assistance niby mozna dostac samochod jak ponoc zostanie unieruchomiony tylko tak jest cos napisane w ksiazce....ale jak bedzie w naprawie w aso wiecej niz kilka godzin (3-4 chyba) to tez nalezy ci sie autko...

Nie po to to wszystko tyle kosztuje by teraz dupe wypieli prawda?

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Jabolek ; 11-06-2011 o 10:22

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski
    Auto
    Alfa Romeo MiTo 1.4 78KM Progression

Domyślnie

Cytat Napisał Jabolek Zobacz post
    Od alfy assistance niby mozna dostac samochod jak ponoc zostanie unieruchomiony tylko tak jest cos napisane w ksiazce....ale jak bedzie w naprawie w aso wiecej niz kilka godzin (3-4 chyba) to tez nalezy ci sie autko...

Nie po to to wszystko tyle kosztuje by teraz dupe wypieli prawda?

Pozdrawiam
    Z ciekawosci tylko pytam - bezpłatnie?

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    01-486 Warsaw PL / 95014 Cupertino CA
    Auto
    Dające Radość z Jazdy

Domyślnie

Bezplatnie

Mieszka w
    Zandvoort, Oleśnica
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał blower Zobacz post
    Z ciekawosci tylko pytam - bezpłatnie?
    Oczywiscie ze bezplatnie
    to obejmuje wszystkie alfy romeo kupione w Polsce w czasie trwania gwarancji mechanicznej na autko.

kastapra
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Jabolek Zobacz post
    Oczywiscie ze bezplatnie
    to obejmuje wszystkie alfy romeo kupione w Polsce w czasie trwania gwarancji mechanicznej na autko.
    Tak, przysługuje za darmo, Alfa Mito. Z tym że oni akurat nie mieli, bo wymieniali samochody. Po prostu na tamten dzień nie mieli i trzeba byłoby się zapisać na za półtora tygodnia. Suma summarum i tak wyjechałam z niezrobioną klimą i czekam na części, już ponad tydzień. W międzyczasie klima "sama się naprawiła", tylko na jak długo.
    Co do pandy albo innego gó**a - na pewno nie chcę takiego auta nawet jako zastępczego, bez jaj... Kupowałam Alfę, nie Fiata. Mimo wszystko. No nic, dzwonili już z ASO, że części jeszcze nie doszły, czekam. Dobrze, że klima chwilowo działa. Zaznaczyłam, że przy następnej naprawie MUSZĘ mieć zastępczy pojazd, zapisali...

Mieszka w
    Zandvoort, Oleśnica
    Auto

Domyślnie

Tez mnie to troche wkurza ze wciskaja fiata na sile niby ze tylko takie maja auta zastepcze... ale jak juz nic nie maja i czas mnie goni to pokatowac pande mozna

ostatnio dostalem nowiotka pande 300km przejechane...do kiedy nie spojrzalem na licznik myslalem ze ma gdzies z 50 tys zrobione haahha powaga....pande bym chyba serwisowal co tydzien! tragiczne auto...

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    01-486 Warsaw PL / 95014 Cupertino CA
    Auto
    Dające Radość z Jazdy

Domyślnie

Ja w poniedziałek oddaje auto do sprawdzenia tej skrzyni i usunięcia kilku drobiazgów (pewnie kilka dni potrwa) - człowiek z ASO w piątek potwierdził termin i powiedział że 159 już na mnie czeka .... przy czym zaznaczył ze czekałem troszkę dłużej na swoj termin bo nie śmiał proponować Pandy.

Użytkownik Znawca Avatar Żuczek
    Mieszka w
    Płock
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta MA170 KM

Domyślnie

Opisz później wrażenia z jazdy 159. Skrzynia powinna bardziej Ci się podobać niż w Giulietcie