Ja też dzisiaj biorę wolne. O 18.00 F1.
Ja też dzisiaj biorę wolne. O 18.00 F1.
Ja również,nie moge już prowadzić a żony raczej na to nie namówie.
Tak więc widze że nikogo dzisiaj nie było...
To widzimy się 19-nastego dobrze by było gdyby była większa frekwencja niż co tydzień...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
zaslepka koloru cosmo black (czy jakos tak) ja to nazywam grafitem , tak zaslepia dziore na hak ale w 147 .. do 156 nie bedzie pasowala tez myslalem ze bedzie ale jest za mala ...
Mam pytanie, czy ktoś się orientuje coś o silnikach JTS?
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
koledzy nie chce ktos z was foteli do 156 sa zadbane bo dbam o czystosc w aucie, nie sa nigdzie rozerwane ani poprzecierane, nie smierdza fajkami. nie maja jednak podgrzewania. do ceny mozna sie dogadac bo biore do siebie skorki, wiec od wt-sr nie bede mial co zrobic z tymi co mam. moge podeslac kilka fotek jak by ktos byl chetny. nie wiecie moze gdzie w okolicy ktos ma jakies ciekawe opony najlepiej 4 takie same na 16'' letnich, bo szukam i szukam ale wariaci wkolo chca za uzywki praktycznie tyle co za nowe.
co do JTS to tu masz troszke co to, i jak, ;p moze cie sie przyda http://archiwum.automotoserwis.com.p...7-03/artyk.htm
Ostatnio edytowane przez gold1 ; 13-06-2011 o 11:40
Dzięki gold1 za linka na temat silnika JTS.
spalanie 7.8l/100km
Podrzucicie mi jaki program użyć, jaką wersje, żeby jak najlepiej połączyć się z moim autem i jaki kabel ma być, nazwa/oznaczenie ?? znajomy kiedyś chyba używal alfadiaga tylko nie wiem jaka to byla wersja, w necie znalazlem cos takiego : AlfaDiag 3.1.0.4 bedzie pasowalo ?
Ostatnio edytowane przez gold1 ; 13-06-2011 o 23:38
Będzie pasowaćAlfaDiag 3.1.0.4 bedzie pasowalo ?
spalanie 7.8l/100km