Witam nie mam radia w alfie i chciałbym sobie kupić. Nie wiem dokładnie jake że by nie trzebało przerabiać kości. Bybyło takie w miare wejście na USB lub na karde SD
Witam nie mam radia w alfie i chciałbym sobie kupić. Nie wiem dokładnie jake że by nie trzebało przerabiać kości. Bybyło takie w miare wejście na USB lub na karde SD
Byle jakie radio + przejściówka.
w 164 (przynajmniej superce) jest złacze ISO.
J.
Były: AR 164 2.0V6 TB 1995, AR 164 Q4 1994...... jest BMW E38
A porządne markowe nowe radia mają przejściówki z ISO na gniazdo fabryczne. Podejrzewam, że te tańsze marki "Radio" też.
a jak nie, za grosze weźmiesz z alledrogo. przejściówek do koloru do wyboru...
Były: AR 164 2.0V6 TB 1995, AR 164 Q4 1994...... jest BMW E38
A jak nie będzie pasującej przejściówki i będziesz musiał przerabiać to kup przejściówkę, która ma z jednej strony złącze iso, a z drugiej wolne kabelki. Być może masz takie same kolory jak ja (ostatni post w temacie http://www.forum.alfaholicy.org/33_1...tml#post376842 ). Przerobienie takiego złącza to nic trudnego. Sam też na początku szukałem przejściówek, ale w końcu się wkurzyłem, wziąłem próbówkę, lutownicę, poczytałem na temat kostki iso i zrobiłem. I mam piękne radyjko z usb w schowku.
ja mam jvc kd-s891r wszystko ładnie pasi na fabrycznych kostkach zero ingerencji