Strona 18 z 27 PierwszyPierwszy ... 89101112131415161718192021222324252627 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 269

Temat: Jak się Wam sprawuje Giulietta?

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Adalbrecht
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Hyundai i30N

Domyślnie

Co do nowej "Jedynki" - ja przez ostatnie lata po każdej internetowej premierze nowych modeli BMW łapę się za głowę i zastanawiam, jak można takie paskudztwa oddać do produkcji, ale kiedy przychodzi mi zobaczyć te same samochody w rzeczywistości, to zwykle "wymiękam", więc nie martw się i nowa seria 1 też będzie ok.

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    01-486 Warsaw PL / 95014 Cupertino CA
    Auto
    Dające Radość z Jazdy

Domyślnie

Mam dokładnie tak samo - przy poprzedniej nie wierzyłem że można było zrobić tak brzydkie auto .... a dziś jak oglądam nowe nie mogę zrozumieć dlaczego na Boga ktoś pozwolił by porzucić skośną dolną linie drzwi które wyglądały jak łódka .... dla mnie to był synonim jedynki - wraz z jej wysuniętą maską Cóż na zdjęciach F20 nie powala - natomiast w ruchu na filmie już mi się podoba. Tył od Polo hmmm no coś w tym jest - ale IMHO Polo to niebrzydkie auto Środek bardziej przypomina większych braci - rozmiary urosły sporo - maska długa została, do tego dwie wersje wizualne do wyboru Sport i Urban - Ja się na 118i zapisuje Czekam ta telefon z Inchcape Motors o możliwości odbycia jazdy próbnej

http://www.youtube.com/watch?v=u0EU5...layer_embedded
    Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 11-06-2011 o 16:09

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quadrifoglio156
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    czarny

Domyślnie

Trzymajcie się Panowie tematu ... To jest forum i wątek o Alfa Romeo.
    Alfa 156 2.0; Alfa 156 1.8, Alfa 145 1.4, Alfa 156 2.5V6 Modyficata, Alfa Giulietta M-Air Distinctive Sport Edizione Autodelta.
    LEGENDA ALFA ROMEO: ALFETTA.PL

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Giulietta 1.4TB Distinctive/Sport/Premium/Dach

Domyślnie

Moja na razie 700km na liczniku i na razie bez uwag. Moze lekko denerwuje stukanie na dziurach zawieszenia w wersji z pakietem Sport, ale w koncu takie zamawialem Generalnie w porównaniu do poprzedniego TDI w Seacie nie moge sie przyzwyczaic do cichej pracy silnika Julki.
    Szkoda troche ze nie mozna nieco zwiększych jaskrawości białego podświetlenia (ale bez ruszania intensywnosci czerwonego).
    No dobra - jest jeden wielki minus. Ilość schowków to jakaś chyba cicha zemsta projektantów, gdyby nie schowek na podszybiu okulary i komorke musialbym chowac do bagaznika W podłokietnik wchodzi moja mini nawigacja ale ladowarka od niej już nie Podobnie schowek pod podłokietnikiem jest za duzy zarówno na portfel jak i iPhone'a.

adadzio
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał barnio Zobacz post
    Ilość schowków to jakaś chyba cicha zemsta projektantów, gdyby nie schowek na podszybiu okulary i komorke musialbym chowac do bagaznika
    Ty to masz dobrze, schowek na podszybiu - tylko pozazdrościć przy lufciku tego nie ma

andre56
    Gość

Domyślnie gałka przekładni biegów

moja Julka sprawuje się coraz lepiej, ale... odpadła "przykrywka" gałki przekładni biegów - okazało się, że ta ładnie wyglądająca "srebrna" to badziewie przyklejone trzema kropelkami kleju, takiej tandety autorzy alfy powinni się wstydzić, w salonie zaproponowano mi zupełnie nową gałkę (z włókna węglowego), ale ma kosztować 600 zł (po upustach), chyba zwariowali!

kastapra
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał andre56 Zobacz post
    moja Julka sprawuje się coraz lepiej, ale... odpadła "przykrywka" gałki przekładni biegów - okazało się, że ta ładnie wyglądająca "srebrna" to badziewie przyklejone trzema kropelkami kleju, takiej tandety autorzy alfy powinni się wstydzić, w salonie zaproponowano mi zupełnie nową gałkę (z włókna węglowego), ale ma kosztować 600 zł (po upustach), chyba zwariowali!
    Ale numer, miałam to samo!! Też się zdziwiłam, że to taki badziew. Wymienili.

Użytkownik Znawca Avatar metan
    Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI

Domyślnie

A jak pisałem po rozmowie z kumplem pracującym na wtryskarkach w samochodówce że niektóre akcesoria z allegro itp sklepów tuningowych niczym jakością nie odbiegają od oryginałów (i nie chodzi tu akurat o AR) to nikt nie wierzył. A jeszcze bardziej byście się zdziwili widząc swoje auto prosto po lakierowaniu przed usuwaniem "gwiazdkami" syfów i przed polerką.

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    01-486 Warsaw PL / 95014 Cupertino CA
    Auto
    Dające Radość z Jazdy

Domyślnie

Cytat Napisał andre56 Zobacz post
    Trochę dużo Mi się podobało w połączeniu z tą węglową listwą do środka - i być może cenę bym jeszcze jakoś zrozumiał - ale czy to jest włókno czy plastik

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Olaf3276
    Mieszka w
    Legnica
    Auto
    145 1.6 TS a jednak jest dalej :), g 1.4 MA

Domyślnie

To może lepiej kupić sobie gałkę aluminiową momo
    145 1.6TS a jednak dalej jest
    AR G. 1.4 MA