zgadzam sie tylko niech chlopaki z podkarpacia sie okresla o ktorej sie spotykaja
zgadzam sie tylko niech chlopaki z podkarpacia sie okresla o ktorej sie spotykaja
o co k'mon???
Dobra Bo z tym to chyba słabo będzie. To jak ustalamy, że o godzinie 15 pod Careefour? (chyba tak się to pisze) ? Jak coś to ja postaram się być parę minut przed bo mam nie daleko więc wypatrujcie srebrnej Gtv![]()
Na tą chwile ma nas być tylu:
1. lukaszb
2. maciekk
3. Szczepan
4. alfaalfa1
5. Kertoip160
Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze pojawi ale już na tą chwilę chyba źle nie jest![]()
spotkanie w Debicy planowane jest na 3 lipca godzina 17.
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
widze ze o mnie juz nikt nie pamieta...
dsm daj znac mamie ze spot jest moze ona wpadnie twoja aluśką
---------- Post added at 18:42 ---------- Previous post was at 18:40 ----------
no to w takim razie nie jedziemy do dębicy :/ ale moze dębica przyjedzie do nas![]()
o co k'mon???
Pytanie do LukaszaB ze srebnej GTV, wczoraj a dokładnie 21.06.2011r. w Tarnowie jechałeś za mną kawałeczek bo widziałem klubowe ramki z przodu i na pierwszym skrzyżowaniu na jakim staliśmy Ty pojechałeś w prawo a ja prosto może kojarzysz, ja byłem ciemną 166![]()
Kertoip160 to byłem jaGrasuje często w tych okolicach bo tam mieszkam
Zaciekawiła mnie Twoja 166 (granatowa chyba) bo była wypucowana
Nawet myślałem, że to ktoś z klubu ale nie masz ramek i to mnie zmyliło
Ale kurde, mrugnąć trzeba było albo coś to byśmy się zatrzymali na jakąś pogawędkę
![]()
A co do Dębicy, to my się spotykamy 26.06. Więc podjechać całą ekipą do was nie da rady. Ale na pewno poruszymy ten temat i myślę, że jakaś delegacja od nas się u Was pojawi![]()