Mam taki problem, że po wyjęciu kluczyka ze stacyjki cały czas działa nadmuch. Można sterować jego siłą. Co może być przyczyną takiego obrotu sprawy? Dodam, że przez to padł aku. Podejżewam, któryś z przekaźników wyjęcia kluczyka. Co myślicie?
Mam taki problem, że po wyjęciu kluczyka ze stacyjki cały czas działa nadmuch. Można sterować jego siłą. Co może być przyczyną takiego obrotu sprawy? Dodam, że przez to padł aku. Podejżewam, któryś z przekaźników wyjęcia kluczyka. Co myślicie?
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
witam, czy udało Ci się rozwiązać ten problem? mam taki sam tylko w 156, nadmuch działa nawet po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki, wydaje mi się, że cały czas na czwartym biegu, nie mogę kontrolować prędkości, działa natomiast kontrola kierunku dmuchania i zmiana temperatury,
jeżeli nie będziesz w stanie nic doradzić czy ktoś inny ma jakiś pomysł, gdzie zajrzeć, co sprawdzić, dlaczego działa nadmuch w środku po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki?
poszukaj przekaźnika może zwarł na stałe weź wyciągnij przekaźnik chyba że jest to tylko na samym bezpieczniku ... bo szczerze nie wiem