Trzeszczenie w Passacie B6 to powtarzalna i ogólnie znana przypadłość tego modelu. Walczyłem z nią 4 lata i ... sprzedałem.
Trzeszczenie w Passacie B6 to powtarzalna i ogólnie znana przypadłość tego modelu. Walczyłem z nią 4 lata i ... sprzedałem.
Polecam malkontentom aby poogladali w salonach jakosc wykonczenia innych samochodow w tej samej lub wyzszej cenie. Szukacie jakości Audi - dołóżcie drugie tyle za auto z tego samego segmentu i po sprawie. Pytanie, czy wnętrze będzie tak wysmakowane jak w Julci - to już każdy musi ocenić swoją miarą.
Ja z wykonczenia swojej jestem mega zadowolony.
Co do jakości i spasowania nie mam wielkich zastrzeżeń (acz kolwiek mogło być lepiej). Tylko dlaczego italiańcy wymyślili klapkę schowka górnego ze świecącego plastiku, który w słońcu bije blaskiem własnym, tego nie rozumiem. A można o wiele lepiej jak choćby w GT, gdzie wszysko było z miękkiego, matowego tworzywa wysokiej jakości i nic nie błyszczało. To, jak do tej pory, wkurza mnie najbardiej.
Ja mam matową .....
Alfa 156 2.0; Alfa 156 1.8, Alfa 145 1.4, Alfa 156 2.5V6 Modyficata, Alfa Giulietta M-Air Distinctive Sport Edizione Autodelta.
LEGENDA ALFA ROMEO: ALFETTA.PL
OK. Jak to zwą, tak to zwą. W GT tak nie błyszczało, może dlatego zwróciłem na to uwagę. Do dobrego się szybko przyzwyczajam.
Ostatnio edytowane przez treboR L ; 28-06-2011 o 22:01
Moja klapka jest matowa - zero połysku... Nic nie razi...
TreboR L, może używasz zbyt błyszczących środków do konserwacji deski? Ja klapkę też mam matową.