Ja dopiero w drodze na Tarnów wstąpię na myjnie samoobsługową, żeby przed samym spotkaniem bellę umyc z zewnątrz, bo w środku już posprzątana;D
ps. Wito będę dzwonił jak coś;P
Ja dopiero w drodze na Tarnów wstąpię na myjnie samoobsługową, żeby przed samym spotkaniem bellę umyc z zewnątrz, bo w środku już posprzątana;D
ps. Wito będę dzwonił jak coś;P
to czekam na telefon![]()
ech a moja czeka na lawete(
Ja zaraz atakuje na myjnie, potem do garażu odpicować środek i gotowy
---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 10:28 ----------
Chyba pierwszy wróciłem do domu, więc od razu napisze: Dzięki za spotkanie, miło było wszystkich poznaćFrekwencja mogła być troszkę lepsza ale i tak było ok
Jak ktoś z Tarnowa i okolic ma ochotę to ja na pewno wybieram się za tydzień do Dębicy na Spota więc można wyruszyć większą ekipą. No i parę fotek ode mnie :
![]()
Dzięki Panowi za spotkanie i rundę honorową po mieścieMiło było poznać i pogadać
![]()
Zapraszam za tydzień do Dębicy.
Wito, widzę, że tu najbardziej o tą rundę honorową chodziło heheJa się zamuliłem bo miałem kogoś z 2.4 poprosić żeby mnie przewiózł bo ciekawi mnie jak sobie ten silnik radzi z 156... no ale jeszcze będzie mi pewnie dane
![]()
Maciek, jak się zakochałem w kolorze Twojej SW. Masakra piękny jest i te czerwone skóry...Jeszcze tylko takie felgi jak ma Wito albo Szczepan już nic jej więcej nie potrzeba
![]()
No i oczywiście widzimy się w Dębicy![]()
[QUOTE=maciek2306-156;606399]Również dziękuje obecnym za przybycie i Tobie Wito za przejechaną wspólnie trasę;D Reszta się nie popisała do3maniem słowa, bo nie przyjechali wszyscy, którzy się zdeklarowali://
QUOTE]
wiem ze zapewne chodzi tu o mnie miedzy innymi...przepraszam ale mechanik nie wywiazal sie w pelni z prac przy aucie i dopiero dzisiaj odbieram belle od niego...miala byc na sobote gotowa ale sie nie udalo.kolega alfaalfa1 tez mial byc ale ma unieruchomione autko bo padl mu alternator
no i tak sie troszke sprawy pokickaly przepraszam was za nie obecnosc ale naprawde sie nie dalo
o co k'mon???
ja niestety nie byłem w stanie, ale zamknelismy lokal na weselu o 6:30![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!