Witam mam na oku tą ALFE, co o niej myślicie jest dostępna od zaraz. nigdy wcześniej nie miałem samochodu tej marki. Proszę o rady.
Witam mam na oku tą ALFE, co o niej myślicie jest dostępna od zaraz. nigdy wcześniej nie miałem samochodu tej marki. Proszę o rady.
jak masz taką kasę, to może pomyśl o 159?
hmm a będzie to wszystko co jest w tejchyba nie
![]()
Jakos lepiej jezdzilo mi sie 156 niz 159. Teraz sie czuje jak w audi i nie ma tego co jest w GTA
BANANA![]()
![]()
![]()
![]()
159-270/505 /Ghibli 2.8 Bi-Turbo 381km/156 2.4 Grafittowy klekot 180/380 /AR 156 3.2GTA Rozbita
smakowity kąsek, za poważne siano, ja też bym był za 159, teraz dorzucisz troszke pieniazkow, ale pozniej bedzięsz miał nowszy, i nowej generacji model do sprzedania!
ale 156 po fl, to prawie ideal! po co ruszali te tylnie lampy caly czas mnie to zastanawia, takie glupstwo a mi się to nie podoba bardzo!
koledzy nie sugerujcie sie cena ona i tak jest nizsza niz jest na tej sronie dlamnie jest za 31tys, interesują mnie wasze opinie na temat tego modelu a nie 159
pozdrawiam Michał
Jeżeli technicznie jest ok to tylko brać, o ile nie chcesz M-Jeta jakiegośJa też wolałbym wypas 156 niż 159, lżejsza i zgrabniejsza jest.. no i ładniejsza, taka bardziej sexy
![]()
Jestem jak najbardziej za, ma już JTS-a tak jak 159, myślę że to jednak będzie lepiej służyć
niż TS..
ta alfa z aukcji jest piękna. Zawias ma delikatny jak każda ale to jedyna niedogodność.
Silnik JTS podobno mniej trzeba piłowac i auto podobno idzie od samego dołu juz.
xxx