pozdrowie sobie kierowce czy tez kierowczynie niwiemsrebrnej GT mijanej dzis jak jechałam na zlocik czyli cos koło 14:30 w kozach...noo panie ja mrugałam a pan?hehe pzd
![]()
pozdrowie sobie kierowce czy tez kierowczynie niwiemsrebrnej GT mijanej dzis jak jechałam na zlocik czyli cos koło 14:30 w kozach...noo panie ja mrugałam a pan?hehe pzd
![]()
Pozdro dla czarnej 159 na blachach KCH (bez ramek) widzianej na obwodnicy Wadowic około godz. 19Łapki były
![]()
Pozdrowienia dla srebrnej Alfy166 mijaliśmy się na wyzwoleniaoraz dla czarnej 145 którą widzę prawie codziennie pod Focusem
czy na forum jest kolega z 147 FL na SH 6XXXX śmigajacy z z bytomia do chorzowa dziennie ok 5:50 rano ?
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Czerwona 147 FL z ciemnymi reflektorami z tyłu i chromowanym paskiem na klapie bagażnika?![]()
Pozdrawiam kierownika ciemnej 147 po FL na Chrzanowskich blachach z ramkami klubowymi który dziś ok 14:50 wpuszczał mnie gdy chciałem skręcić pod biedronkę w Chrzanowie na ul. Trzebińskiej. Akurat jechałem Omegą taty więc nie mrugałem.
Pozdro dla kierowcy zielonej 145 która mrugała na mnie w Pietrzykowicach
A ja z tego miejsca pozdrawiam kierwonika 156 SB14 na klubowych ramkach, za która to jechałem wczoraj koło 19 obok Gemini w BB oraz czerwoną 145 KOS (również ramki), którą to mijałem wczoraj przed Czechowicami w strone Katowic!
Pozdro dla oramkowanej 159SW na blachach KPR zaparkowanej ok. 11 na przeciwko Galerii Krakowskiej.
Ostatnio edytowane przez mikaak ; 27-06-2011 o 21:10