Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 59

Temat: A ja jestem zadowolony z mojej Giulietty :)

Użytkownik Ogier
    Auto
    147

Domyślnie

A dlaczego mielibyście nie być? To nowe auta przecież.

adadzio
    Gość

Domyślnie Giulietta 2.0 JTDM2 170KM DISTINCTIVE, pakiet Sport1

Garść przemyśleń od zadowolonego posiadacza Giulietty

- Silnika JTDM2 wcale nie słychać na biegu jałowym (i nie chodzi mi o to, że się wyłącza silnik dzięki systemowi Start-Stop). Samochód jest idealnie wyciszony. Powoduje to, że muzykę z BOSE słychać idealnie!
    - polecam BOSE. Niewiarygodne brzmienie! Glosniki rozstawione optymalnie-przód, słupki boczne, tył, subwoofer zamiast tylnego koła (to może być dla niektorych minus. Aczkolwiek ja w poprzednich nowych autach nigdy nie korzystałem z zapasówki, więc nie płaczę. Jest tak zwany fix&go. Mam nadzieje, że w przypadku drobnego problemu -zda egzamin).
    -polecam "lufcik"-Dach przeszklony, panoramiczny rozsuwany elektrycznie. Na obecne letnie dni - idealny do bezpośredniego kontaktu z przyrodą 3 pozycje: rozszczelniony/uchylony - 1/3 otwarcia - full otwarte. Ja korzystam z reguły z pierwszego (na parkingu) i ostatniego podczas niezbyt szybkiej jazdy (do 60-80km/h), bo później szum powietrza uniemożliwia rozmowę, słuchania muzy, itp. Zimą super doświetlenie samochodu w pochmurne dni. Pasażerowie również mają dach panoramiczny (nie rozsuwany). Oba dachy mają roletkę, chroniącą przed mocnym napromieniowaniem słonecznym.
    -polecam regulację lędzwi - przydaje się na dłuższe trasy - plecy nie bolą!
    - przy korzystaniu z samochodu przez żonę i męża przydaje się opcja: Siedzenia przednie elektrycznie sterowane z funkcja zapamietywania ustawien po stronie kierowcy. Można zapisać do 3 ustawień różnych kierowców
    - zielony pas u góry szyby przedniej chroni przed światem słonecznym polecam
    - samochód "płynie" na drodze. Prowadzenie wyśmienite, dzięki Q2 super wchodzi w zakręty. Samochód jest jakby "przyklejony" do jezdni
    - ciąg dalszy jak mnie znów natchnie
    pozdro

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Jabolek
    Mieszka w
    Zandvoort, Oleśnica
    Auto
    AR Giulietta (SAVALI) 2.0 TCT 215KM 405 Nm

Domyślnie

Cytat Napisał Arkadius Zobacz post
    Tak, 8C.
    Super....tez sie nad tym kolorem zastanawiam przy nastepnej Julce...masz jakies fotki jak sie prezentuje?
    pozdro

Arkadius
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Jabolek Zobacz post
    Super....tez sie nad tym kolorem zastanawiam przy nastepnej Julce...masz jakies fotki jak sie prezentuje?
    pozdro
    Są jakieś w temacie na tym forum z moją alfą, wpisz Giulietta Competizione w wyszukiwarce Lepsze porobię jak znowu będę miał dostęp do aparatu dobrego.

Mieszka w
    Zandvoort, Oleśnica
    Auto

Domyślnie

Na torze 1,4 120 troszke nie wydaje ale i tak Julka zdala egzamin w przeciwienstwie do zony

http://www.youtube.com/watch?v=JBKw_4QP6WQ

artikap
    Gość

Domyślnie

Moja Giulietta jest trochę twarda, nie lubi dziur w drodze, lubi dużo benzyny itd...
    Ale to wszystko nie ważne bo jak do niej wsiadam i przełączam na tryb dynamic to banan mi z twarzy nie znika a tak naprawdę to nawet wystarczy na nią popatrzeć i już wszystkie jej "wady" (jeżeli takie ma) znikają

Użytkownik Rowerzysta Avatar treboR L
    Mieszka w
    W-wa
    Auto
    AR Stelvio pełna opcja

Domyślnie

Cytat Napisał artikap Zobacz post
    Moja Giulietta jest trochę twarda, nie lubi dziur w drodze, lubi dużo benzyny itd...
    Powinieneś spróbować innych produktów AR, choćby GT, a stwierdził byś, że Julka jest komfortowa i wysoko zawieszona (nawet w pakiecie sport). A co do frajdy z prowadzenia to nie zaprzeczam-pełen uśmiech

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Cytat Napisał adadzio Zobacz post
    -polecam "lufcik"-Dach przeszklony, panoramiczny rozsuwany elektrycznie. Na obecne letnie dni - idealny do bezpośredniego kontaktu z przyrodą 3 pozycje: rozszczelniony/uchylony - 1/3 otwarcia - full otwarte. Ja korzystam z reguły z pierwszego (na parkingu) i ostatniego podczas niezbyt szybkiej jazdy (do 60-80km/h), bo później szum powietrza uniemożliwia rozmowę, słuchania muzy, itp. Zimą super doświetlenie samochodu w pochmurne dni. Pasażerowie również mają dach panoramiczny (nie rozsuwany). Oba dachy mają roletkę, chroniącą przed mocnym napromieniowaniem słonecznym.
    Interesuje mnie ta opcja z parkingiem - nie dostaje się żaden syf do środka?
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

adadzio
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post
    Interesuje mnie ta opcja z parkingiem - nie dostaje się żaden syf do środka?
    nie zaobserwowałem

Mieszka w
    Zandvoort, Oleśnica
    Auto

Domyślnie

Bardzo podoba mi sie dzwiek Julki szczegolnie jak juz jest rozgrzana