Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 15-06-2011 o 23:11
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
lista została zamknięta
Dzisiaj wszystko posprawdzam i postaram się wysłać zamówienie, jeśli nie zdążę zrobię to jutro z samego rana.
Na chwilę obecna brak wpłat od 3 zadeklarowanych osób.
Kuba_156, jest Twoja wpłata
EDIT:
zamówienie wysłałem, gdy dostanę jakąś konkretną informację co do czasu realizacji to dam Wam znać![]()
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 16-06-2011 o 21:29
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Garść nowych informacji, które właśnie otrzymałem
Ostateczna cena za koszulki to 42zł a realizacja zamówienia to ok 7dni. Całość powinna dotrzeć do mnie 27 lub 28 czerwca + 3/4 dni na dostawę do Was
EDIT:
zapomniałem dodać...
Mam Wasze adresy z przelewów ale jeśli ktoś chce by wysłać koszulki pod inny to proszę o PW
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 17-06-2011 o 10:25
Nowa informacja z firmy robiącej nam koszulki "polo sa gotowe i czekaja na kuriera". Email otrzymałem dziś o 11:50![]()
To super![]()
Właśnie kończę pakować wszystkie koszulki ale że dziś na pewno ich nie wyślę bo jak to ... idę zaraz oblewać imieninyto wyślę jutro. Do końca tygodnia wszyscy powinni dostać koszulki (sobotę powinny być przesyłka na poczcie) oczywiście wszystko pójdzie priorytetem.
Cześć,
Bardzo dobra wiadomość. Dziś lepszej nie ma dla mnie. Udanej imprezy tylko żebyś po niej nie pomylił adresów na paczkach. Pozdrawiam
No to wszystkiego najlepszego- ja też świętuję- Piotra![]()
Alfa Romeo GT 1,9JTD, Mazda CX-7 2,3,
Też dołączam się do życzeń! i naturalnie też świętuje![]()
Dzięki i spóźnione wszystkiego najlepszego Panowie
Lukas83 - prosiłem aby wpłaty dokonywać DO 16.06, dziś otrzymałem wpłatę za koszulkę... Pieniądze zostały zwrócone/przelane na konto z którego je otrzymałem