Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Temat: [156] GRILL - Siatka !

BiG_G
    Gość

Domyślnie [156] GRILL - Siatka !

zauwazyłem to u mojego "nowego wuja", wczesniej jak nie mialem alfy to nie zwracalem na to uwagi i przeszlo mi to kolo nosa, ale ostatnio patrze a tam siateczka na grillu, nigdy tego nie widzialem! jest drugim właścicielem wiec ma to od poczatku. To w jakims pakiecie cos takiego bylo wiecie cos na ten temat? podoba wam sie to w ogole?

Daniel156SW
    Gość

Domyślnie

No wiem coś na ten temat.. Akurat tu w Niemczech sporo Alf tak ma, ale robią to młodziki z siatek tuningowych..Ostatnio były te siatki w Lidlu
    Jeżeli chodzi o mnie to nie założyłbym tego u siebie, nie podoba mi się to, tak samo jak nie podobają mi sie te dorabiane poprzeczne chromowane paski które niektórzy sobie montują... Szkoda auta, zawsze jak mnie mija taka Alfa to sobie myślę, no ładna, szkoda że
    tak oszpecona tanim tuningiem...

Kosiar
    Gość

Domyślnie

tania siatka pseudo tuningowa możesz sobie kupić w lidlu mnie osobiście się wogóle nie podoba :mrgreen:

jesse_w
    Gość

Domyślnie

sorry że tak powiem, ale jak widze ten siatex na tej alfie i na kilku u mnie w Poznaniu to naprawde tragedia!!!

ViP Romeo Avatar robak#21
    Mieszka w
    Chorzów
    Auto
    coś tam wrzeszczy...

Domyślnie

widziałem kiedys sama siatke ta widze ma jeszcze cos w stylu ramki wyglada lepiej ale mimo wszystko dla mnie odpada

pozdrawiam
    [*]

Użytkownik Ogier Avatar slow
    Mieszka w
    Krotoszyn
    Auto
    AR 156 2.0TS 1999r.

Domyślnie

Może nie jest to najlepsze rozwiązanie,ale sami chyba przyznacie,że ten orginalny z kratką z tworzywa to wybitnie wersja oszczędnościowa
    @LFA-to nieziemska robota!!!!!!!!

http://slow.fotosik.pl/

Bedboys
    Gość

Domyślnie

Moja 156 jak ją kupiłem to miała taką siatkę nie podobało mi się więc założyłem oryginalny ten z siatką leży do tej pory w garażu - jak komuś się to podoba to chętnie oddam bo jest mi zbędny.

BiG_G
    Gość

Domyślnie

ja tam z grillem tez nie zamierzam nic robić, bo nie jest to potrzebne, ale wczesniej nidgy tego nie widzialem na alfie wiec mnie to zaciekawilo, mi sie to nie widzi, ale jak komus sie to podoba to nie widze problemu, bo nie jest to jeszcze dla mnie chamstwo! a krok przed...

b.pawelek
    Gość

Domyślnie

mi się to niesamowicie podoba, poza tym nigdzie nie widziałem tak gęstej i ładnej siatki

tomkap
    Gość

Domyślnie

Napewno lepiej wyłapuje robactwo niż oryginalna kratka, co jest wskazane dla chłodnicy.