Co myslicie to dopiero będzie gruby projekt 350 KM i 4.40 s 0-100 km/h :shock: super
:arrow: http://www.polskajazda.pl/Samochody/.../156,GTA/22278
Co myslicie to dopiero będzie gruby projekt 350 KM i 4.40 s 0-100 km/h :shock: super
:arrow: http://www.polskajazda.pl/Samochody/.../156,GTA/22278
Jeżeli skonczą to chetnie bym poprosił żeby mnie właściciel nią przewiózł :mrgreen:
Oj będzie się działo,oj będzie :mrgreen:
Wiedziałem, że coś kombinują, ale nie sądziłem, że porwą się na GTA!
ciekawe co teraz bedzie ze starym democarem???
chyba że oni wkłądaja nowe graty do starego democaru??
Silnik 3.0 był jeszcze ostatnio oceniany jako bardziej podatny na tuning niż 3.2.
Jeżeli chodzi o moc to z pewnością chłopak da rady to zrobićale jeżeli chodzi o przyspieszenie, to rzeczywiście ma fantazję, i to ułańską, bo to niestety nie jest realne.
4,4 sek do setki... uśmiałem się jak to przeczytałem.
Mimo to życzę mu jak najlepiej, ale dziwie się że co chwilę zmienia zdanie, raz mówi że najlepszy silnik do uturbienia to 3.0 potem zaś czytamy newsy o pracach nad GTA.
No cóż ...
W moim przekonaniu wykazał się już niezłym kunsztem tunerskim. Jego plany, to nie sen małolata, który właśnie obejrzał "Mistrz kierownicy ucieka".Napisał mojax
To, że najlepszym w/g niego motorem do założenia turbo jest 3.0, wcale nie znaczy, że nie można popracować nad 3.2, tym bardziej, jeśli będzie to w karoserii GTA, wówczas mamy podrasowany oryginał bez SWAPu.
Pozdrawiam.
- Rafał
ok Alces, ale skąd wiesz że to będzie własnie w budzie GTA? Ja na razie widziałem tylko zdjęcia silnika i pozostałych części. Nie neguję jego jak to nazwałeś kunsztu tunerskiego, napisałem tylko że dla mnie jest to nierealne żeby zejść z taką mocą i przednim napędem w 4,4 sek do setki. Tu chyba zabrakło mu trochę wyobraźni, tym bardziej że AutoDelta ze swoją GTA posiadającą jeszcze więcej mocy i nie ukrywajmy mającą większe zaplecze i doświadczenie w budowaniu samochodów sportowych uzyskała wynik 5,4. Więc po prostu takie deklaracje mnie śmieszą, co nie znaczy że mu nie kibicuje i nie chciałbym żeby tak się stało.
Pozdrawiam!
Przyznam się szczerze, że nie zagłębiam się tak mocno w osiągi samochodów przednionapędowych, być może jest to nierealne, a być może będzie to tylko karoseria, koła, kierownica i silnik wówczas może wykręcić taki czas do setki (żartuję oczywiście).Napisał mojax
Natomiast nie twierdzę, że będzie to w karoserii GTA, napisałem tylko przypuszczając, że "tym bardziej jeśli będzie to w karoserii GTA"
Również pozdrawiam.
- Rafał
P.S. czas rozwieje nasze wątpliwości i dywagacje![]()
no zobaczmy jak to będzie