Wiem ze jestem mlodym osobnikiem w gronie pilskich Alfaholikow ale nie wspomniales ze jedziesz nawet sam a ja z zona z checia bysmy sie wybrali a samym nam sie nie chcialo...
Dzisiaj choc w nieiwelkim gronie spotkalismy sie na lotnisku wiec tradycja spocikow cotygodniowych podtrzymana![]()
jaw przyjade s wakacji to tam wpadnę rewolte zrobic bo widze że prezes jakiś nerwowy jest
ty mi nie groz bo ja mam do ciebie 40 km zeby wpascchce oglosic smutna wiadomosc vice sprzedal alfe zdrajca i .... zarcik nie na miejscu nie bedzie go jeszcze ok miesiaca wiec musimy sami cos wymyslac ten tydzien ja odpadam za 2 juz wszyscy chyba beda w niedziele moze zona pusci tez buszmena pojedziemy go wesprzec co?
Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 05-07-2011 o 18:07
możemy pojechać do buszmena czemu nie a slavol ma przejeb. jak nic ze scudetto nie kupi
no to kicha jak on tak mogli co my teraz zrobimy??Pilski klub sie rozpadnie
![]()
Mnie w ten weekend tez nie ma wyjazd na wakacje do tesciowej...
To olsztyn juz definitywnie odpada??
Mam niemałe kłopoty z "nowym" starym silnikiem, ogólnie kicha i lekka wtopa. Na pewno nie pojeżdżę sobie przez jakieś 3 tyg. Totalny brak czasu.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
to co macie chłopaki czas w tą niedzielę? sorki że dopiero tera piszę ale wcześniej niepewny weekend miałem. to jak?
oczywiście jak słonko będzie. gokarty + kawka na mieście
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
sorry ale nie damy rady napewno wpadniemy na gokardy w gorzowie narazie czekamy na vice w niedziele go przytule a co ty michu piszesz spot u buszmena?
Panowie i Panie a moze zorganizowaloby sie wyjazd do poznania na Red Bull X Fighter's??Nie wiem czy bilety drogie czy nie ale kazdy zarabia pieniadze i czasem trzeba je gdzies wydac...Bilety w cenie od 119 do 199 zl.Impreza 6 sierpnia...
Info na
www.redbull.pl
Ale mysle ze trzebaby bylo szybko sie zdecydowac zeby znalesc miejsca jeszcze...