ja kupowalem u siebie w Debicy za 320zl za 2 szt uzywki Bridgestone
235/45/17 mam do sprzedania 2 szt jakbys chcial
ja kupowalem u siebie w Debicy za 320zl za 2 szt uzywki Bridgestone
235/45/17 mam do sprzedania 2 szt jakbys chcial
Ostatnio edytowane przez dbh ; 07-07-2011 o 10:14
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
A na jakiej ulicy jest w Dębicy ten sklep z używkami? Warto w nie inwestować? z resztą chodzi mi żeby jakoś przejeździć zanim kupię coś lepszego.
dafler jak chcesz to mozesz podjechac do tarnowa do OMT moze tam chlopaki cos fajnego dadza zreszta tam pracuje kolega alfaalfa1 napewno jakis rabacik załatwia jak chcesz to przedzwonie do wlasciciela i zapytam co ma ciekawego
o co k'mon???
ja kupowalem w Debicy obok Kauflandu jest taki maly serwis oponiarski, troche dalej od drogi, musisz na rondzie skrecic tak jakby na Kaufland i po lewej stronie bedziesz mial ten serwis
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Maciek był bym Ci wdzięczny jak byś przedzwonił albo mi numer podaj do przedzwonię, DBH też dziękuję Ci za pomoc
![]()
OMT radze unikać. Kolega ostatnio zostawił tam na wymianę rozrządu i sprzęgła Mondeo. Przychodzi po samochód a on stoi na zewnątrz maska otwarta silnik odpalony i uwaga... w nie zakręconym zbiorniczku wyrównawczym gotuje się płyn i wali na wszystko pod maską. Zobaczył to jakiś mechanik, podbiegł próbował na tym odpalonym silniku zakręcić zbiorniczek a jak kolega mu zwrócił uwagę w stylu "co wy z moim samochodem robicie" to go gość zjebał ze po placu chodzi i, że żeby szedł na biuro jak ma jakiś problem. Zresztą to nie jakiś odosobniony przypadek: http://tuningteam.tarnow.pl/viewtopi...t=3151&start=0
Ok. To może wyjaśnijmy bo zaraz będzie, że ja ferment sieje. Nie było takiej sytuacji, że się płyn zagotował a był odkręcony zbiorniczek ? A mechanik kazał mu zażalenia kierować na biuro i go zjebał że się kręci koło samochodu? Faktycznie mnie tam nie było ale ten mój kumpel raczej bajek nie pisze a wpisy na forum TTT też nie wzięły się z niczego.
A w ogóle to wyluzuj, ja też pracowałem w warsztacie do którego swojego samochodu bym nie oddał![]()
Panowie od poniedzialku czyli 11 lipca wracam na polskie drogitak ze naj wyzszy czas sie zjechac
![]()
mhmmm wiesz co bylem u nich juz pare razy i jak narazie nie mam na co narzekac a wtopa w stylu tym co opisujesz zdarza sie nie raz i w nie jednym warsztacie ...ciekawe dlaczego w autoryzowanych serwisach ludzie nie kreca sie po warsztatach?????? bo zaraz by bylo ze serwis do dupy :/
o co k'mon???