Półkieszeni nie przykręcasz po prostu wsadzasz ją i odpowiednio zaginasz te ponacinane blaszki tak aby się zablokowała i gotowe.
Półkieszeni nie przykręcasz po prostu wsadzasz ją i odpowiednio zaginasz te ponacinane blaszki tak aby się zablokowała i gotowe.
To nie wiem bo ja jak wyciagne radio to mam tam duzo miejsca i zadna polkieszen by nie pasowala. Moze poprzedni wlasciciel cos wyciagnal bo po prostu nie mam jak tego radia przymocowac bo jest za durzo luzu. Wiecie cos na ten temat bo chcialbym w koncu przymocowac to radio?U mnie polkieszen akurat tak sztywno weszla (mozna powiedziec ze na sile) ze nie ma mowy o tym zeby radio wypadlo. A jesli bedziesz mial polkieszen dosyc gleboka to na otatnich (tylnych) zaginanych zabkach napewno ja zachaczysz.
Ostatnio edytowane przez AdiUssj ; 07-07-2011 o 22:05
Ja kupiłem od http://allegro.pl/ramka-radiowa-alfa...691554356.html, dam znać jak będzie pasować odcieniami do deski rozdzielczej
To co mam teraz zrobic? Da sie dokupic cos takiego zeby mozna bylo to zamontowac?
No wlasnie teraz juz nie mam tak jak na drugim zdjeciu. Uchwyty na tamtej ramce zerwaly mi sie i radio wychodzilo. Teraz kupilem ten schowek pod radio i mam ramke 1din. Moze ta czesc jest jakos wykrecana to kupie w sklepie z czesciami.