Sikor pewnie coś bedzie wiedział coś mi o niej mowił. Też kość nią jezdzi na spoty Łódzkie.
Sikor pewnie coś bedzie wiedział coś mi o niej mowił. Też kość nią jezdzi na spoty Łódzkie.
Wczoraj obczaiłem wszystkie 155tki na mobile i autoscoucie (wszystkie powyżej 125 KM tak konkretnie) i raczej bieda, dwie v6 chyba tylko, ale w obu przypadkach zdjęcia na których nic nie widać;/ i jedna z silnikiem 3,1, ale chyba uszkodzonym za 1000 euro. Zastanawiam się czy we wrześniu będzie po co jechać gdzieś w Europę...
Ja osobiście właśnie na allegro, wyhaczyłem A.R. 155 w dobrym stanie... Zero ognisk korozji na nadkolach, klapie podszybiu...Podobnie podłoga ... Jedyna wada były stare, pęknięte stalowe węże hamulcowe, no i z komisu dojechalem hamując silnikiem i ręcznym. Ukrytą wadą jest pęknięta tylna lewa sprężyna amortyzatora (rudy ja przegryzł ;P) i osłona przegubu przedniego prawego... ale wiadomo że to nie samochód z salonu i jeśli chce się bujać po mieście ciekawym mało spotykanym (przynajmniej na gorzowskich drogach) autkiem to trochę serca i pieniążka trzeba zainwestować.
Przy okazji chciałbym zapytać jak odświeżyć łuszczący się lakier, którego łuszczenie powoduje mało estetycznie wyglądające plamy i matowienie samochodziku ;( [na lakiernię troszkę grosza muszę odłożyć]...
sorry za off ale kolego wyżej o lakierze było już dużo tematów![]()
A ja dopiero rozkminiam te stronkę bo się dopiero co zarejestrowałemduzo miejsca nie zajałem
![]()
No to co, źle nie napisałem że nie kupisz zadbanej![]()
ale nie strasznie dobitej![]()
Aktualnie AR 166
3,0 24v 99
3,0 24v 04
Były AR 155 1,8 8V 97R
AR 155 1,8 FORMULA 94
AR 155 1,8 16V 98R
AR 155 2,5 TD 97R
AR 155 2,0 8V
AR 146 1,4 16V 98R
AR 146 1,4 BOXER 96R
AR 156 1,8 16V
AR 155 2,0 8V
ale nie oszukujmy siealfa 155 pochlania wiecej kasy niz sama warta jest
![]()
Hmmm, ja niedługo przekroczę barierę wkładu wyższego niż kwota zakupuAle z tym trzeba się liczyć, to stare auto. No i za najważniejsze czyli blachę się jeszcze nie zabrałem
Ale i tak wolę każdy grosz włożyć w to auto niż kupić np za 15 tysi coś czego jest na pęczki. 155 sprawia mi ogromną przyjemność podczas jazdy i uważam że z nawiązką rekompensuje każdą zł w nią włożoną.