Może byś tak doprecyzował jakie kable, od czego, skąd dokąd przeprowadzić? Nikt wróżką tu nie jest![]()
Może byś tak doprecyzował jakie kable, od czego, skąd dokąd przeprowadzić? Nikt wróżką tu nie jest![]()
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 10-07-2011 o 15:24
Z akumulatora do bagaznika. Kable beda do wzmacniacza. nie wiem ktoredy puscic.
Po lewej stronie auta jak zdejmiesz plastik na podszybiu przy samym końcu masz małą gumową zaślepkę/korek i tam tędy wpuszczasz przewód do środka. Wyjdzie koło nóg przy progu i dalej progiem ciągniesz do bagażnika. Nie zapomnij o bezpieczniku przy aku i o tym by sygnałowe i głośnikowe nie leciały razem z zasilającymi. Mi znalezienie otworu i położenia przewodu zajęło kilkadziesiąt minut było łatwiej niż myślałem![]()
Kupiłem dzisiaj ten kabel mini iso, podpiołem, pociagnalem wszystkie kable tak jak mialem w poprzednim aucie i kompletnie nic, kontrolka od wzmacniacza nawet sie nie swieci!
W czym jest problem???
Chyba wszystko w temacie zostało wyjaśnione.
Zakładam, że gniazdo mini-iso w twoim radiu posiada piny, skoro podłączyłeś ten kabelek z wyjściami na wzmacniacz.
Może nie podłączyłeś wzbudzania REMOTE do wzmacniacza i dlatego on się nie uruchamia. Napisz coś więcej o sposobie podłączenia sprzętu, bo trudno stwierdzic w czym jest problem.
Dzisiaj sprawdzilem czy radio ma piny i okazało sie ze pod zolta kostka jest tylko jeden:/ a powinno byc pewnie 6! Jka moge rozwiązac te sprawe?? jakas inna kostka?? dorobienie pinow??! Jaki pomysł??
Przeczytaj jeszcze raz uważnie wszystkie posty w tym temacie kolego!
Kurde zakupilem taki o to konwerter http://allegro.pl/show_item.php?item=1680175879 podlaczylem i znow nic:/:/ nawet radio sie nie włącza , okazalo sie ze sa inaczej piny w wtyczce!!! Ilosc jest ta sama tylka ze sa w innych miejscach! Kolory kabli nie wszystkie sa takie same!!!!
Czy da sie to jakos inaczej zrobic?? poprzestawiac piny czy jeszcze innym sposobem!???
Jesli znajdzie sie jakas kumata osoba w tych sprawach to swietnie byłoby aby Odp tutaj lub gg 9423457
Z gory bardzo dziekuje!
mam do sprzedania radio z 4 wyjsciem na wzmak i mp3 bazar![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +