23 - kurde mam geburstag....
---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:22 ----------
bociek - misia już nie ma, hihihi...
23 - kurde mam geburstag....
---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:22 ----------
bociek - misia już nie ma, hihihi...
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
witam panie i panowieja też jestem z olkusza, choć na codzień mieszkam w krakowie (studia)
no koledzy i koleżanki, może się wykażemy w tym temacie - http://www.forum.alfaholicy.org/malo...padniecie.html
no ja myślę że jak nie pójdę do pracy na sobotę to chętnie bym wpadł nie byłem nigdy na takim orszaku więc czemu nie![]()
No fajnie by było upiększyć ten już piękny dla niego dzieńNie wiem jeszcze czy wtedy będę już w kraju, będę śledził temat i jak kupię bilet do Polski to dam znać, czy dam radę wyruszyć na tą imprezę
![]()
Ostatnio edytowane przez Mell ; 26-07-2011 o 19:19
zapraszam
dzieki dobiazdzek za podpowiedz licze na Was wszyskich
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...tml#post626754
po slubie mozecie sobie zorganizowac jakiegos milego grilla![]()
no i jak drodzy olkuszanie, termin spotkania co raz bliżej, może warto by to wykorzystać na jakiegos grylla...., babus jaka zamówiłeś pogodę?
no ja jestem zwarty i gotowytylko jak się zbieramy? od razu pod victorią się spotykamy czy jak
myślę , że na 13 pod victorią było by dobrze, najpierw sie poznamy a potem coś uzgodnimy....
czy ma ktoś ma ochotę mi pomóc w promocji naszego forum..., myślalem wydrukować na kompie jakieś proste ulotki, i poświęcić jakiś dzień na rozdanie kierowcom alf na parkingach np. carrefour, co wy na to? ktoś sie pisze? kupę nowych autek się pokazało i ludzie może nie wiedza o naszym istnieniu...
Ja raczej po orszaku będę uciekał do domu, bo na wieczór się jeszcze 18 kumpla szykuje, więc za długo nie będę w Olkuszu siedział. Ale daleko nie mam, to w inny dzień chętnie![]()