ktore kupiles? bo moje ostatnie z alledrogo to jakas poracha:/
ktore kupiles? bo moje ostatnie z alledrogo to jakas poracha:/
Ale na mysli masz dywaniki, czy zestaw do mocowania zderzaka?
Ja z doswiadczenia wlasnego wiem, ze najlepsze dywaniki to ori dywaniki. iestety momentamiw ASO wolaja za nie skandaliczne pieniadze. Ale jest jakosc i zawsze pasuja.
Dlatego w Makaronie nie pokusilem sie o welurki na lao - caly rok uzywam ych "korytek" gumowych![]()
Jeżeli są jakieś granicę obłędu, to chyba się dzisiaj mocno do nich zbliżyłem... Z nudów wyszorowałem plastikową osłonę silnika szczoteczką do zębówAle wygląda jak nowa
![]()
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
po zobaczeniu bąbla na boku opony zostały wymieniony dwie - roczne opony poszły papa. super, lżejszy o 7 stówek ;/
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
wymiana oleju filtr oleju, filtr powietrza i zalana do pełna V Poverem
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Zamontowałem nową puszkę filtra powietrza wraz z nowym wkładem.
Pozdrawiam.
- Rafał
Wyczyscilem przepustnice, pozazdroscilem tez Cool_Kid`owi i rowniez wyczyscilem pokrywe silnikaObeszlo sie bez szczoteczki do zebow, ale ja zdemontowalem i umylem.
Ponieważ jutro czeka mnie trasa autostradą, dzisiaj sprawdziłem ciśnienie w kołach - trzyma elegancko![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
A ja swojej zamontowałem nową pompę CR, jednak to jej nie pomogło![]()
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...