Jerry! Dzięki Ci bardzo za wizualizacje!
Powiem Wam tyle.. że czerwone mi się mocno podobająi pasują do skór
..
Zerknijcie:
Co sądzicie?
Jerry! Dzięki Ci bardzo za wizualizacje!
Powiem Wam tyle.. że czerwone mi się mocno podobająi pasują do skór
..
Zerknijcie:
Co sądzicie?
No jak by zaciski pomalował na biało/srebrno i dodał jeszcze jakieś czerwone wstawki zewnętrzne żeby te fele nie były jednym hardcorowym elementem...
A w razie jak byś brał moje zdanie pod uwagę to te pierwsze - białe - wyglądają wyjebiaszczoi jak bym miał więcej czasu przed zlotem to sam bym sobie moje speedline'y wrzucił do bańki z taką białą farbą...
![]()
Totalny odjazd![]()
Aaa... jak chcesz zobaczyć jak wyglądają czerwone felgi na alfie to napisz do Dante[PL]...![]()
Może coś od siebie dodam co do tych czerwonych felg, może to ładnie wyglądać z jakimiś delikatnymi wstawkami czerwonymi np: paski czerwone po całej długości progów, tak aby połączyć to w całość, można by i na zderzakach od dołu puścić delikatny pas czerwony.
Ostatnio edytowane przez Lukas1020 ; 14-07-2011 o 20:40
Lukas1020
A i jeszcze pokaże nadzwyczaj ciekawe felgi, oryginały Alfy Romeo na jedną śrubeczkęOd Kąt zobaczyłem kiedyś fotkę Alfy 156 z tymi felgami, próbowałem je gdzieś zdobyć, szukałem dosłownie wszędzie, i już prawie zwątpiłem że je kiedyś znajdę. Ale udało się w końcu, podejrzewam że to unikat na skale Europejską? Dziś je założyłem, ale fotki wyśle jak umyję Alfe, to są takie dziwaczne telefony, szczerze podobają mi się bardziej niż te od GTA, ale może ktoś ma inne zdanie?
Załączam jedyne fotki jakie są dostępne na necie AR 156 na tych felgach:
Załącznik 30142Załącznik 30144
Ostatnio edytowane przez Lukas1020 ; 14-07-2011 o 20:41
Lukas1020
No proszę a jak ja szukałem, to ich nie było nigdzie, zaskoczyłeś mnie, i tu takie ogłoszemnie!
Bociek jak zawsze coś znajdzieszchyba na drugi raz, zamówię takie poszukiwania u ciebie
Co do tych felg, chce zmienić kolor na tytan, mam nadzieje że jeszcze lepiej będą wyglądać...
Lukas1020
Znalazłem jeszcze fote, z mojej drugiej kolekcji biżuteri do AR, ogólnie to już 4 komplet kółek jakie obecnie posiadam, to może być nieuleczalne![]()
Pajączek na AR 156 Załącznik 30164
Lukas1020