Ja bym wywalił od razu dolne i górne wachacze + łączniki stabilizatora + geometria i masz spokój z przodem. Oczywiście jakiejś normalnej firmy np TRW a nie chińczyki.
Ja bym wywalił od razu dolne i górne wachacze + łączniki stabilizatora + geometria i masz spokój z przodem. Oczywiście jakiejś normalnej firmy np TRW a nie chińczyki.
Tu http://www.strongflex.vot.pl/index.p...emart&Itemid=1 masz kolego tuleję drążka stabilizatora, ciężko będzie taką zrobić , łatwiej zrobić tuleję do wachacza bo jest okrągła, ja takie sobie porobiłem w wachaczach górnych i na razie spoko.
taka ciekawostka - dzisiaj dzwoniłem do Tranz-Poz (taki dealer FIATa) i chciałem się dowiedzieć jaka cena górnych wahaczy TRW. Grzeczna Pani poinformowała mnie, iż takie sa dostępne w cenie 200zł za sztukę ale... są jakieś nie takie bo dużo zwrotów mają. Zaproponowała mi VEMA za 120zł za sztukę. Trochę mnie zbiła z tropu.
hmm... rzeczywiscie tanio. interesowalem sie tymi wahaczami TRW, bo sa tez montowane w co poniektorych 147 (w tym do mojej), i np. tutaj znalazłem te wahacze za 249 PLN... ciekaw jestem czemu maja tyle reklamacji, dziwne to.
no raczej ale nie zawsze Allegro jest najtańszą opcją. Nieraz lepiej zadzwonić do FIATa. Jeszcze mam ludzika, który oferuje mi TRW za 170zł szt. Z tymże ja kupowałem u nigo amorki to i może dlatego.