Może spotkajmy się gdzieś po drodze i wjedźmy razem. Którędy będziesz jechać? Przez Nenagh do M7 i do Limerick?
Może spotkajmy się gdzieś po drodze i wjedźmy razem. Którędy będziesz jechać? Przez Nenagh do M7 i do Limerick?
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
a ja dzisiaj wsciekla jak nie wiem co!
dostalam smsa od chetnego na alfe...zaproponowal 600e pod warunkiem ze z telewizorami i grami sluchawkami itd...ja pier....nicze jaki ludzie maja tupet eh
ha nieprzejmuj sie. ja mialem dziesiatki takich telefonow!
po prostu ie rozlaczalem w polowie rozmowy,ile mozna sie denerwowac!
jak ma 600 e to niech wstuka wyszukiwarke do takiej kwoty ciemniak!!
---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:28 ----------
tak, to najszybsza droga dla mnie, o ktorej ruszasz? festiwal zaczyna sie o 9!!
Alfaowners planują spotkanie o 9.30 w Patrickswell i wjazd konwojem do Adare. Rejestrowałeś się u nich może? Mają wydzielony parking dla klubu. Ładnie by wyglądał wjazd całej bandy Alf na taką imprezę![]()
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
aha trzeba wyslac Iluv164v6 PW z numerem twojego biletu i nr rejestracyjnym!
Konwój ze stacji. W zasadzie można pojechać razem. Mi też nie chce się tak wcześnie wstawać. Ale na stację możemy już dojechać razem. Na razie jest nas czterech. Numer biletów i car reg do 18tego lipca do tego iluv164v8.
Ja bilety w poniedzialek kupuje i tez podam je na alfaowner
A moze by cosik wymyslic zeby polski akcencik zapodac dla wyroznienia sie z tlumu ???
Moze bysmy sie spotkali tutaj: 52.672388,-8.517977
Fajnie blisko autostrady ???