nio ale jak byla cisza czy sie spotykamy w niedziele tak jest nadal...Tomek co jutro porabiasz??jedziesz na lotnisko?
nio ale jak byla cisza czy sie spotykamy w niedziele tak jest nadal...Tomek co jutro porabiasz??jedziesz na lotnisko?
zobacze jakie plany ma patrycja bo ona ma od jutra ma urlop napewno moge potwierdzic ze team pila ma sie dobrze i dalej funkcjonuje przynajmiej ja ze slavolem i karol nie wiemy co z impulsem i buszmenem reszta sie tez nieodzywa ale i tak jedziemy 31 do gorzowa na gokardy
hej hej ja zyje zyje jutro z zona chcemy jechac na plotki pospacerowac sobie moze ma ktos ochote tam sie spotkac caly czas sledze forum tydzien temu w niedziele tez bylismy na plotkach bo tu nic sie nie dzialo co do wyjazdu do gorzowa to nie wiem bo z zona zaczynamy urlop i planowalismy wyjazd pozdrawiam
Witajcie ja też żyję i moja Alfa też, śledzę wpisy i jestem na bieżąco, jutro jak będzie w miarę pogodnie to planuje wypad jednodniowy na Kołobrzeg więc jak cos będzie za tydzień na lotnisku to owszem do zobaczenia.
---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 14:32 ----------
Witajcie ja też żyję i moja Alfa też, śledzę wpisy i jestem na bieżąco, jutro jak będzie w miarę pogodnie to planuje wypad jednodniowy na Kołobrzeg więc jak cos będzie za tydzień na lotnisku to owszem do zobaczenia.<BR>
oo i conieco ozylowiec nie jest tak zle
![]()
i co tam jak tam??jakis spocik dzisiaj??
A tak na marginesiesie zapytam...(pewnie nie bedzie chetncyh ale nic mis ie nie stanie ja tutaj napisze) Moze jest ktos zainteresowany wycieczka samochodowa prawdopodobnie we wrzesniu termin blizej nie okreslony...Taki wyjazd 2-3 dniowy do czech przez kotline klodzka z czech przejazdzka na slowacje i powrot do domu...Tak sobie wymyslilismy z zona ze mogloby byc fajnie tak sie przejechac...kilkaset kilometrow to jest ale cio tamTomek Slawol lubicie jezdzic co wy na to??Buszmeno, Impuls, Mrhiacynt co wy na to??Moze ktos jeszcze???
![]()
Ostatnio edytowane przez karsto1982 ; 17-07-2011 o 08:52
ja odpadam z tym wyjazdem we wrzesniu po pierwsze niie mam urlopu a po drugie moja córka jest za mala na taki wyjazd a co z dzisiaj ??? prezes jeszcze spi chyba tak jak wczesniej pisalem jade na plotki mozna tam sobie usiąsc przzy piwku(jak masz kierowce) a nawet mozna sie wykąpać prezes i spola zabierac gacie i na plotki na lotnisku za bardzo dzisiaj wieje pozdro
ja z zona tez sie zastanawiam czy mala zabierac na taka wycieczke tylko moja jest juz troszke wiekszao ktorej bedizesz na plotkach?moze wpadne na jakas cole
![]()
ostatnio spotkałem gościa w Pile alfa brera to jest auto !!! moze do nas wpadnie kiedys na lotnisko w razie co ja jestem na plotkach pozdro