Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156, na ramkach, przystrojonej na wesele, na blaszkach SL mijanej na 1 Maja koło stacji Lotos wczoraj
Nie machałem bo jechałem służbowym Fiatem.
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156, na ramkach, przystrojonej na wesele, na blaszkach SL mijanej na 1 Maja koło stacji Lotos wczoraj
Nie machałem bo jechałem służbowym Fiatem.
witam
pozdrówka dla bordo-metalic Giulietty rej.SB widzianej na obdodnicy Piekar, oraz dla 156 rej SRB mijanej na parkingu Forum Gliwice.
pozdrawiam.
Pozdrowienia dla pięknej Alfy 164 na blachach KOS widzianej dziś "nad wodą" w Graboszycach ok 18:15 i dla czerwonej 166 na blachach KCH widzianej w Libiążu obok "gołębnika" ok 22.
Pozdrawiam kierowcę ciemnej 145? 146? mijanego na ul. Piłsudzkiego w RŚL, przed lasem. Kolega mrugnął i pomachał, ja zdążyłem tylko odmachać
Pozdrawiam także kierowców GTV Spider 3.0 i czarnej 156 zaparkowanych dziś pod GWSH Katowice, może są tu na forum?![]()
Pozdrowienia dla focusa SK z ramkami.Parkującego w Krakowie pod marketem ziko przy Piasta Kołodzieja.
Ostatnio edytowane przez Jerry1 ; 19-07-2011 o 18:44
pozdro czarne mito obok stawikwo dzis o 8![]()
Pozdrawiam oliwkową 156 SW z bagażnikiem dachowymktóra wyjeżdżała na ulice chorzowską kolo SCC
![]()
Pozdro dla srebrnej 147, która stała koło mojej na parkingu przy ul. Lwowskiej w Wadowicach. Dopiero jak kolega odjeżdżał to go zauważyłemO ile dobrze pamietam to blachy miał SK i jakąś reklame na magnesie na drzwiach (reklame reklam na magnes
)