faktycznie...od 90 do 120 na 5 biegu 6,3s a na 3 biegu od 90 do 130 7s. Redukcja przy wyprzedzaniu zbędna...super
faktycznie...od 90 do 120 na 5 biegu 6,3s a na 3 biegu od 90 do 130 7s. Redukcja przy wyprzedzaniu zbędna...super
Born to be wild.
elestycznośc lepsza niz 260-konne bmw 330i!!!
http://www.zeperfs.com/en/match3074-1302.htm
turbina robi swoje..max moment jest na 1400rpm a nie jak w bmw na 2500rpm.
Born to be wild.
Na wstępie witam...
Przymierzam się do zakupu auta w najbliższym czasie. Mam do dyspozycji około 32 tyś. Proszę o jakąś radę czy jest w ogóle szansa znaleźć jakiegoś Sportwagon w tej cenie. Interesuje mnie coś około 4-letniego... Może widział ktoś coś godnego polecenia.
Z góry dzięki za ewentualne wypowiedzi.
Pozdrawiam
Cięęęęęężko Ci będzie znaleźć Alfę 159 w normalnym stanie za ok. 32 tys. zł Nawet jakbyś dołożył ze 4 tys. to nie byłaby to dobra kwota.
nie znajdziesz za 32tyś 159 z 2007 które nie było by po jakimś solidnym dzownie. Więc radzę poszukać 156SW (jeżeli zdecydowałeś się na Alfę) a może jakiś Crosswagon się znajdzie...
Born to be wild.
nikt w normalny nie odda Ci takiego samochodu za takie "grosze", chyba ze samochód po przygodach... pozostają komisy..., a tam wiadomo-nigdy nic pewnego!!!
w twj kwocie wskazana jest duuuuuża uwaga - bo albo po przygodach albo z przekręconym licznikiem będzie...oglądałem kilka alf zanim kupiłem i wszytkie miały kręcone liczniki!!!
Przy tej kwocie można jednak znaleźć w miarę sensowny egzemplarz, ale będzie to wersja 120KM, będzie bardzo słabo wyposażona, z dużym przebiegiem i będzie miała jakieś drobiazgi do zrobienia. Alfy przez ostatni rok dość mocno potaniały. Rok temu oglądałem najtańsze wersje 150KM, które zaczynały się od 39-40 tysięcy. Dziś najtańsze zaczynają się od 33. A za 40 tysięcy to można już znaleźć coś sensownego.