Witam co w opcjach meni komputera oznacza skrót dst i trib b. obie opcje posiadaja tryby on i off, co daje ich właczenie lub wyłącznie? dziekuje za odpowiedź
Witam co w opcjach meni komputera oznacza skrót dst i trib b. obie opcje posiadaja tryby on i off, co daje ich właczenie lub wyłącznie? dziekuje za odpowiedź
chyba nie w tym dziale te pytanie. a gdzie masz ten skrót?? zrób print screena
Ze 164 trudno się wyleczyć
na wyświetlaczu między zegarami
Mniemam, że chodzi o twoją 147...
To tak:
Tryb B jest to oddzielne liczenia spalania samochodu... czyli pokazuje spalanie nie z ostatniej trasy tylko od ostatniego resetu... można powiedzieć, że to jest po prostu średnie spalanie...
DST nie pamiętam... ale na pewno to jest coś co co mierzy kilometry...
Może to być informacja ile km możesz jeszcze zrobić...
Najlepiej wyłącz oba, sprawdź po kolei co się pokazuje po przyciśnięciu przycisku na manetce i najpierw włącz pierwsze i zobacz co się dodało a później włącz drugie i znowu zobacz...
Trip B podaje informację o jeździe samochodu na określonym odcinku, a mianowicie średnie zużycie paliwa, średnią prędkość, czas podróży, przebytą odległość. Dst jet to przełączanie między czasem letnim a zimowym ( jak się nie mylę ).
ok dziękuje za informacje bardzo przydatne i dobrze skojarzyłeś ze chodzi o moja 147 , mam ja od nie dawna i duzo o niej jeszcze nie wiem, bardzo zagadkowe auto![]()
bynajmniej wiem czego mam szukaća jeszcze jak mi powiesz jakim przyciskiem na manetce (i na jakiej manetce) zmieniać opcje na wyświetlaczu, bo ja korzystałem tylko z przycisku mode i strzałek ale to chyba służyło tylko do ustawień głównych.
To już tak dawno było...
No dobra... manetki to jest to wystające co masz po lewej stronie do kierunków i długich świateł, i to po prawej stronie do wycieraczek...
Na którejś powinien być przycisk z napisem, nie jestem pewien, ale chyba "SET"... i jak go będziesz naciskał to na środkowym wyświetlaczu będą zmieniać się dane... spalanie, dystans, czas itp...
Przytrzymując przycisk kasujesz to co tam masz czyli spalanie i dystans pokonany... godziny nie skasujesz
To chyba tyle
Nie żebym wyłudzał, ale do dziękowania służy przycisk na profilu po lewej stronie "Podzi.../...to"
Znaczy ten troszkę nad profilem "Thanks for this post"
Sry za zmyłkę, pomyliło mi się![]()
Ostatnio edytowane przez Zonkil ; 21-07-2011 o 18:32