Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Temat: [Car Audio] MP3 Divx DVD - czy warto?

Kosiar
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bladx
    jeżeli chodzi o wzmaka i tube to mam ten sam zestaw u siebie... powiem Ci potrafi dać ognia :mrgreen:
    mialem ostatnio okazje sluchac tego zestawu i jak dla mnie to gra naprawde kiepsko
    na mysli mam jakosc a nie ilosc wytwarzanego dzwieku
    nie ma co ukrywac za 400 pln to nam glowy nie urwie i dzwieku rewelacji tez nie bedzie[/quote]

tyle że ja zapłaciłem 680 bo nie kupowałem na allegro po dwa ja mam wymienione głośniki i gwizdki , całe seryjne okablowanie wymienione i zmienione na takie jak się robi pod car audio , klapa tylnia i drzwi wytłumione no fakt głowy może i nie urwie , widziałem i słyszałem lepsze zestawy ale jak na swoją cene naprawdę jest dobre

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Swietokrzyskie

Domyślnie

1. Czy uwazasz ze jak zaplaciles za to samo wiecej to bedzie grac lepiej?
    2. Ten wzmak jest dwu kanalowy to czym napedzasz przod i jakie to glosniki?
    3.Jakie masz radio?

czym tlumiles drzwi i klape moze jakis link bo ja tez mam teraz tlumic ale nie wiem jeszcze na co sie zdecydowac.

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bladx
    czym tlumiles drzwi i klape moze jakis link bo ja tez mam teraz tlumic ale nie wiem jeszcze na co sie zdecydowac.
    Tutaj masz pełen asortyment:

http://www.boll.com.pl/oferta07.htm

Na stronie głównej znajdziesz dystrybutorów w Twoim regionie.

Kosiar
    Gość

Domyślnie

http://allegro.pl/item296441751_app_...zawa_fvat.html

maty wyglądają mniej więcej tak , z tym że auto wytłumiała mi firma zajmująca się montażem car audio dlatego że ja nie chciałem sam nic spartaczyć (odrazu poprosiłem o wymiane okablowania w cały aucie no i podpięcie tuby i wzmaka)

jednostka sterująca to kenwood o taki http://allegro.pl/item299089153_kenw...gwarancja.html

lecz na dniach będzie wymiana radia na PIONEER DEH-P65BT dlatego że z kenwooda nie jestem zbytnio zdowolony

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Swietokrzyskie

Domyślnie

Pojechalem wczoraj kupic maty wzialem dwa arkusze 50x50 ostroznie bo o app nie slyszalem dobrych opinii. Przyjechalem do domu wyciagam mate z samochodu a tu bum i mata sie zlamala. Dostala troche zimna i zaczela sie rozsypywac. Ciekawe jak bym ja wsadzil przez dziury w drzwiach chyba mialbym puzzle? Zobacz czy te maty nie popekaly juz u ciebie. totalna kicha.

Ja bym nie zamienial Kenwooda na tego pioneera bo zamienisz siekierke na kijek.
    Kenwood ma przynajmniej 24 bitowy przetwornik.
    Moze taki pioneer http://allegro.pl/item300949586_pion...za_1199zl.html

Napisz jaki masz system przedni i co ci w Kenwwodzie nie pasuje.

Kosiar
    Gość

Domyślnie

Kenwood nie wiem co mu jest nie zdarza się to często radio jest nowe a ma takie schizy że jadę i nagle podświetlenie się wszystko wyłącza a muzyka leci ;// albo muzyka przestaje lecieć a radio świeci i podaje komunikaty ze tam np RMF FM najlepsza muzyka itd. myślałem że to coś nie tak z moim okablowaniem wiec zamieniłem się z kolegą radiami a on do mnie że w jego aucie moje radio też taki od czasu do czasu robiło .

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Swietokrzyskie

Domyślnie

to dziwne bo mnie tez sie to zdarzylo juz kilka razy muza leciala a nic na wyswietlaczu nie bylo widac

Kosiar
    Gość

Domyślnie

a co do głośników to z przodu panowie w Car Audio System zamontowali mi jakiś zestaw rozdzielny przód X-plode tył Pioneer i gwizdki zmienione też na x-plode

Lukasz1983
    Gość

Domyślnie

jesli chodzi a stacje to fajna sprawa ale nie rozumiem dlaczego wydajac 3k na stacje dokupujesz do niej jakies badziewie za 400 pln[/quote]

bladx--taki zestaw mi styka.Napewno lepiej gra niz kasprzak

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Hamburg, Niemcy
    Auto
    156 3.2 V6 GTA

Domyślnie

Ja mam zamiar kupic na allegro jakiegos uszkodzonego laptopa do 500zl np z pobitą matrycą, lub innymi wadami, zostawic w nim to co niezbedne do pracy, ladnie ukryc go gdzies np, pod tylna kanapą, nie wiem jak jest w alfach czy jest tam miejsce ale mniejsz a o to gdzies by sie go ładnie zamaskowało, zeby bateryjka trzymała w nim chociaż z godzinkę połtorej do tego wyswietlacz dotykowy zamontowany w miejscu radia i mam wiecej mozliwości niz daja te wsyztskie zestawy za 2000. Do tego można by kupoic jakąś fajna karte dźwiękową 7+1 i tym sposobem mozna stworzyć niezłą scenę dźwiękowa w aucie. Podczas postoju laptop działałby na baterii a przy właczonym silniku bateria by się ładowała. Można by zainwestować w lepszą baterię i uzyskać czas pracy ze 3h,wtedy jedynie system audio ciagnie moc z aukmulatora a sam laptop na swojej bateryjce pracuje. Jest to wykonalne wg mnie i daje dość duże mozliwości, wiem że z atakie pieniądze mogę nie dostać laptopa z wyjściem tv out na podłaczenie monitorów w zagłówkach ale na allegro jest konwerter vga (110zł) i wtedy nie m problemu z podłązceniem monitorów np w zagłówkach a takie monitorki to za 200 - 300zł chodzą (wystarczyły by takie). Poxniej pozostaje juz tylko kupno wzmacniaczy i głośników i okablowania.