145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
Dzięki czeste085 za fotki. Chyba je zawinę w czwartek. Mam takie małe "ale" i może ktoś mi pomoże. Widzę (foto 2) że fotele kierowcy nie mają poduszek, a u siebie mam. Chyba że jestem ślepy i ich nie widzę. Jak to zrobic żeby po odłączeniu swoich foteli i założeniu tych bez poduszek, nie podłączając kostek pozbyc się błędu poduszki i sprawic żeby się nie pojawiał. Drugie co mnie trochę boli to że te skóry jednak nie mają podłokietnika z przodu. Trochę ciężko się będzie przestawic. Jednak to wygodna rzecz. Ale to szczegół. Najgorsze to co zrobic z tymi poduszkami.
czester85 te fele w czerwonej Alfie masz Alfoskie? Na sygnaturze za dobrze nie widzę.
Pabloilala, Czester, Paweł... Chyba czas uzgodnić miejsce i czas spotkania przed Irish Fest. of speed. Na razie jest jedna propozycja miejsca. Żeby dotrzeć do Patrickswell przed 9:30 powinniśmy z tego miejsca wyjechać najpóźniej 9:15. Dla pewności proponuje jeszcze przed weekendem wymienić się na PW numerami tel, żeby w razie czego się nie pogubić. Jeśli macie jakieś inne/lepsze propozycję, to zapraszam do dyskusji![]()
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
Pewnie że bym je łykną, tylko jedno ale!! Cena i gdybym kupił te fotele to czy byś mi te felgi przetrzymał z max dwa tygodnie, bo brak będzie funduszy żeby kupic je na szybko?
Jak kupisz nowe fele to podeślij mi tych fotki i cenę. I możesz od tych ze szrotu zabrac śruby, bo ja mam w tym momencie stalówki i od nich śruby mogą nie pasowac, a jak kupię twoje to zaoszczędzi to problemu!
hey, o 9,15 wyjezdzaja alfy z Patrickswell.
czy komus pasuje Nenagh o 8.00??
spokojnie do nich dojedziemy, jeszcze furki obejrzymy!!
---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:25 ----------
richi102 niema problemu z felami, z alfisty nie zdzieram!