I znowu biała brera na trasie do złotoryi. Niestety zero reakcjiA i jeszcze czarna 145 w Lubinie
![]()
I znowu biała brera na trasie do złotoryi. Niestety zero reakcjiA i jeszcze czarna 145 w Lubinie
![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Olaf!
Słyszałem, że mrygałeś ostatnio do mnie.. tzn mojego auta
Jechał akurat mój ojciec z bratem, ale podobno odmachał
Pozdrawiam!
AR 166 FL 3.0 V6 220KM 2003r.
AR 147 QV Q2 Blu Montecarlo 1.9 jtd 150KM 2008r.
No tak wyjeżdzali spod reala. Tak myślałem że to twoja
Pozdrawiam
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
komus pomachalem i natrabilem dzis na zernikach kolo 9.30 czarna 147 rejestracja okl?
Pozdrowienia dla czerwonej (lub wiśniowej) 145 (lub 146) na tablicach DDZ spotkanej dzisiaj na trasie... pomiędzy Świeciem a Bydgoszczą... Ciekawe czy to ktoś od nas, ramek nie zauwazyłem, ale lało tak, że nie jestem pewien nawet modelu i koloru.
Bunga, bunga per tutti!
stalowa gt dzis przy zjezdzie z legnickiej w stacyjna![]()
Pozdrowienia dla ciemnej 156 na drodze Wrocław - Siechnice, wczoraj około 19:30. Pomachane, odmachane!![]()
Wczoraj przy światłach pod Tesco w J-G widziany Kasza85. stałem Eclipsem a ty wjeżdzałeś do "KASTORAMY" dziś w SZklarskiej widziana zielona 156 2.4JTD na klubowych ramkach(mimo to włożyłem wizytówkę za wycieraczkę i zostałem rozpoznany(kolega wysłał mi PW) jeszcze raz pozdrawiam![]()
a no byłem. trzeba było trąbić mrugać to bym wiedział czym jeździsz bo w okolicy widzę że jesteś często. ostatnio w lubaniu widziana 15X(159 czarna) na klubowych ramkach, kto to??
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
A to pewnie dyr. fin. z mojej firmyNapisał Dante[PL
![]()
Bunga, bunga per tutti!