Dzis znów z tym walcze i moge jedynie wykonywac testy urzadzeń, ale odczytac aktualne parametry niestety nie (na czym mi zależy). Probowałem juz na kilku wersjach fesa i nic. Próbowałem nawet zmieniac porty COM od 1 do 4 (w programie jak i w ustawieniach portu) i tez nic...
wklejam link czego nie moge zaznaczyc. Poprostu naciskam na kwadracik a on sie nie zaznacza... dziwne
Z poduszkami i abesem też sie łaczy normalnie ale znów nie da rady zaznaczyc parametrów jakie chce zobaczyc...
Czy to wina jakiegos programu lub jego braku?
---------- Post added at 09:39 ---------- Previous post was at 09:36 ----------
Niewiem czy dorze zrobiłem, ale najpier zainstalowałem sterowniki z płyty od viakena INTERFEJS FIAT USB i własnie na tym mie tych parametrów nie zaznaczalo nastepnie je odinstalowałem i zainstalowałem równiez z tej płytki INTERFEJS FIAT ECU SCAN, ale równiez nic to nie dało...
---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 09:39 ----------
Dobrze odwołuje powyzszeDoszedłem do tego co było przyczyna. Zainstalowałem program Net Fromework 2.0 i to on sprawial takie kłopoty. Po zainstalowaniu tego samego programu tylko w wersji 3.5 problem zniknął i teraz już moge zczytac parametry. Ciekawostka.