nie jestem pewien na którą dotre więc jak możecie dajcie jakieś namiary na siebie do się spikniemy na miejscu
nie jestem pewien na którą dotre więc jak możecie dajcie jakieś namiary na siebie do się spikniemy na miejscu
pasuje
Z tego co wlasnie czytam czca sie spotkac w patrickswell okolo 8.30 - 9 i wyjechac o dziewaiatej takze na spokojnie powinnismy byc w nenagh troche wczesniej niz o 8,30.
Do tego pisza ze kazdy kto sie zglosil ma zarezerwowane miejsce na parkingu w calym gronie AO, ale mysle ze cala brygada zajechac to troszke przyjemniej![]()
Irish Festival of Speed
Panowie a jak jest z tym parkingiem. Można jeszcze się tam zgłosic na alfaowner żeby stanąc ze wszystkimi AR.
Żeby miec parking VIP trzeba kupic dwa bilety! Nie ma innego sposobu ?
Jak jutro uda mi się załatwic to co miałem zrobic w niedzielę ( a chyba się uda) to w piątek (chyba to jest ostatni dzień) kupuję bilety i lecę z wami
Czyli na 99% jestem.
Jakoś nie mogę sobie tego odpóścic.
Muszę znaleśc kogoś kto poleci ze mną bo wygląda na to że będę miał dwa bilety, a do tego z Kilkenny mam kawałek i nie chce mi się samemu tam jechac.
Mam nadzieję że wszystko jutro ogarnę i że moja Alfa stanie przy waszych na parkingu.
PS. niech ktoś ogarnie z tym miejscem parkingowym na alfaowner bo nie mam tam konta i nie wiem co jest 5!
Zarejestruj się szybciutko i napisz do kolesia iluv164v6 czy jest jeszcze szansa, żeby się przykleić do klubowego parkingu. Wydaje mi się, że nie ma określonej ilości miejsc. Raczej na zasadzie "mniej-więcej". Jeśli wiedziemy wszyscy razem, to nie powinno być problemu.
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
Z tego co mi sie wydaje to ten koles z alfaowner wysylal wszystkie dane 18 popoludniu do rejstracji ale moze sie jeszcze jakos upchnie miejmy nadzieje
W KUPIE RAZNIEJ!!!!
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
Panowie niestety jednak nie pojadę z wami. Pozałatwiałem wszystko, ale dzisiaj o 14 w Dublinie baba wjechała mi w bok auta. Przednie (lekko rozbite) i tylnie drzwi do wymiany.
Kufa idę się nachlac z nerwów.
Napisałem wczoraj do tego gościa z alfaowners Iluv164v6 i można jeszcze się załapac na parking.
Nie chce mi się nie nawet dalej pisac. Idę na piwo zbic ciśnienie!