Czarna 146 pozdrawia kierowniczkę zielonej 156 na rejestracjach SPS mijanej w okolicy wiaduktu na wodzisławskiejŁapki były
![]()
Czarna 146 pozdrawia kierowniczkę zielonej 156 na rejestracjach SPS mijanej w okolicy wiaduktu na wodzisławskiejŁapki były
![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Pozdrawiam kolegę z Giuletty widzianego wczoraj w Przyszowicach - łapki były, oraz pozdrawiam kolegę z niebieskiej 145 widzianego również wczoraj przed Mikołowem również łapki były![]()
Pozdrawiam Prestona którego Alfa stała w sobotę pod Biedronką w Chrzanowie i kierownika bądź kierowniczkę pięknej czerwonej 156 z wlepką forumową spotkaną dziś rano na parkingu przy giełdzie elektronicznej w Krakowie![]()
Pozdrawiam kolege w pasiastej koszuli jadacego ciemna 166 przed liftem na ramkach klubowych ulica Wielicka, skrecajacego we Wlotową. Mrugalem swiatlami, ale gmerales przy radiu chyba. Rzecz miala miejsce dzisiaj okolo 9 rano.
Ostatnio edytowane przez Falcon40 ; 01-08-2011 o 08:49
Pozdrawiam kolegę w czarnej 156 prawdopodobnie na ramkach który zjechał z A4 i kierował sie przez Konczyce do Zabrza o koło 17:40. Ja jechałem czarną 147 za mercedesem który jechał za Tobą więc mogłeś mnie nie widzieć![]()
Lotek900;]Pozdrawiam Prestona którego Alfa stała w sobotę pod Biedronką w Chrzanowie
Dzieki i rowniez pozdrawiam
Czesto tam stoi bo dalej jade do roboty autobusem zakładowym do Katowic
P.S
A skad wiesz ze to napewno mojana pewno nie po ramkach i felgach
Pozdro![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Pozdrowienia dla chyba błękitnej 147 na klubowych ramkach widzianego dzisiaj jadącego z Cieszyna w kierunku Marklowic![]()
Pozdrowienia dla kolegi w 147 stojącego koło kapliczki w podlesiu w drodze do KętPo trąbione i odmachane;]