Witam. Tak - dopadło to i moją belle. Nadszedł czas wymiany wariatora. Czy wiecie może gdzie mogę w wwie znaleźć dobry warsztat, który się tego podejmie ?
Witam. Tak - dopadło to i moją belle. Nadszedł czas wymiany wariatora. Czy wiecie może gdzie mogę w wwie znaleźć dobry warsztat, który się tego podejmie ?
Proszę nie odpowiadajcie w tym temacie na to pytanie i tymsamym zmuście tego usera do poświęcenia 3min na odnalezienie tematu gdzie ma dokładną odpowiedź na takie pytanie. A nie ciągłe zakładają nowe tematy i powielają ...
Przeczytałem o Pablo, o Lesznowoli i Arkuszowej ... Szukam czegoś bliżej bielan/żoliborza/bemowa a Arkuszowa odpada, bo nie umiem dogadać się z Jackiem - mechanicy jak najbardziej ok. Więcej Tobie zajęło pisanie tego co wyżej niż zajęłaby Tobie odp na moje pytanie.
http://www.auto-conrad.pl/ masz serwis w Twojej okolicy. Pozdrawiam
auto kielak Wolomin - warto pojechac
Dziękuję
Masz dwa wyjścia:
1) przeprowadzić się i zamieszkać bliżej mechanika - wtedy zawsze będziesz miał dobry serwis w swojej okolicy
2) ruszyć cztery litery i przejechać te kilka, kilkanaście lub kilkadziesiąt kilometrów do dobrego warsztatu
Ja do Pabla mam 100 km i nie narzekam na to, że muszę jechać do niego 2-2,5 godziny (łącznie z przejazdem przez Warszawę).
Możesz też poszukać mechanika świadczącego usługi wyjazdowe ale raczej musisz mieć garaż, bo nikt Ci tego "pod chmurką" nie zrobi![]()
Pozdrawiam
bikermarek
Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - 09.03.2013
Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
jedz do Wołomina
www.autokielak.pl