Ze moja GTV'ka sie blyszczala?Chyba slonce musialo tak paść, bo ona od 2 tygodni nie widziała wody z pianą tylko deszcz non stop
No coż.. mi jedynie ramki z przodu brakuje i dlatego ludzie jadacy z naprzeciwka nie wiedzą ze jestem "alfaholikiem"![]()
Pozdrawiam organizatorow Tour de Pologne jadacych czarna 159 SW oraz panow Policjantow pilotujacych wyscig jedynym slusznym radiowozem![]()
Pięknie lśniła, nawet moja dziewczyna to zauważyła bo jechała na fotelu obok
Pozdrawiam pomarańczową?/czerwoną Brere (nie wiem jaki kolor bo miałem okulary na nosie) mijaną dzisiaj o 19.00 na przejeździe kolejowym między Ornontowicami a Chudowem. Łapki były
![]()
Pozdrawiam wszystkie Alfy które mijałem dziś na trasie Krk-Wrocław i spowrotem i kilka 159 które spotkałem we Wrocławiuniestety nikt nie odmachał nie odmrugał
![]()
Pozdrawiam kierowcę pięknie utrzymanej czerwonej 147 na białych tristarach na ramkach alfaholików z rejestracją SC koło którego zaparkowałem pod TESCO w Częstochowie wczoraj, 3go sierpnia po 23. Gdy wróciłem 147 nie było a ja znalazłem w drzwiach wizytówkę JKARu - pewnie przez brak ramekMuszę je w końcu zamówić.
Swoją drogą, skąd wziąć wizytówki? Przydałyby się.
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Pozdrowienie dla 147 widziana na wjeździe do Tesco w rydach łapki były![]()
pozdrowionka dzis 20 kaufland bb dla chyba guattro mowie chyba bo prawie sie przeciagałam heh i tak akurat spojrzalam na L_ke a tu jakas machajaca łapka to Ty łobuzie?;p
ja pozdrawiam właściciela/kę srebrnej 147 SPS... stojącej w warsztacie OK w Brzeszczach koło stacji PKP (przecież Alfy się nie psują!!!) - byłem z kumplem zawieźć Toyotę Rav4, które też ponoć się nie psują. Nie miałem wizytówki bo bym wcisnął pod wycieraczkę, bo chyba nie forumowicz.