dla mnie mysle ze moze byc i sobota i niedziela .. ale w sumie dobrze byloby zrobic spocik w takich godzinach aby bylo cos widac
To jak panmowie z tym spotkaniem??Moze ustalić cos jakiś czas do pzodu i dać szanse innym zeby było trochę luda.??Pzy pierwszym spotkaniu działo się wszystko zaszybko.
Witam, jestem świeżym posiadaczem Alfy z LublinaMoże i ja się załapie na spotkanko
Pozdrawiam i czekam na jakieś konkrety![]()
Witam wszystkich i pozdrawiam kurcze moze i ja tez bym sie na jakies spotkanko zalapal hehe tylko najlepiej ustalic to z wyprzedzeniem, hmm... no własciwie jakby sie polepszyla pogoda troche to by bylo cacy(moze wkoncu bym umyl moja srebrną szlicznotke). Można ewentualnie poczekac z ociepleniem zmiana na letnie obuwie itd i ewentualnie jako kolejne miejsce proponuje nad zalewem zrobic spotkanko(choc pod zamkiem tez jest ok). Czekając to można tez czekac az do nastepnego roku hehe, ogolnie jestem za spotkaniem, tylko trzeba by wybrac gdzie i kiedy, jesli chodzi o mnie to postaram sie jakos dopasowac
.
To moze pierwszy weekend marca??Albo pierwszy tydzień ??Nie musi to być weekend.
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
to jest pomysł bardzo dobry 8) Mozemy spotkac się w lbn a potem podjechac gdzieś sobie integracyjnie np. do kazimierza, jak by udało się mozna by zrobić spotkanie z kilku miast w kaziku.Co wy na to??Oczywiście mozemy dac sobie trochę więcej czasu jak by cos miało dojść do skutku.Potzebna jest takze pogoda. 8)
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
a zalew?
naleczow trudna trasa a i ruch bedzie spory jak bedzie cieplo
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest