Witam
kto wie jak wymienić podświetlenie w przełączniku zespolonym od wycieraczek?? Da sie rozebrać czy trzeba raczej wymieniać całe?? Dzięki za pomoc![]()
Witam
kto wie jak wymienić podświetlenie w przełączniku zespolonym od wycieraczek?? Da sie rozebrać czy trzeba raczej wymieniać całe?? Dzięki za pomoc![]()
A to wogóle ma jakieś podświetlanie ?
Podświetlenie było do FL. Potem już nie.. A szkoda. :roll:Napisał Lesio
Nie wiem czy przed czy po lifcie ale z lewej strony czyli to od świateł ma podświetlenie wiec wycieraczki tez powinny miec :roll:
Można go rozebrac, ale tam są diody (przynajmniej tak było w 155), a one raczej się nie palą.
Ale którego FL ?Napisał rigobert
Kiedyś z kolegą rozgryzaliśmy temat podświetlenia w manetkach i doszliśmy do tego, że podświetlenie było tylko w erze boxerów w 145. W silnikach z TS już tego podświetlenia nie ma.Napisał Lesio
Dlatego dziwne jest, że u kolegi Antka jest podświetlenie w jednej manetce. Wygląda jakby ktoś dorobił, bo jest to możliwe.
Dokładnie może ktoś wymieniał i wsadził tam część od boxera. Ale jak to świeci samo z siebie czy ma jakieś żarówki albo światłowody ?
Tam są jakieś diody.Napisał Lesio
nawet wstawiając odpowiedni kolor można uzyskać podświetlenie wg własnego uznania.
Poszukam na kompie, bo wydaje mi się, że kiedyś miałem schematy jak to zrobić. Ale sam się za to nie zabrałem. Boję się samodzielnie dłubać w takich rzeczach jak nie mam wprawy. :|
rigobert to jakbys znalazl ten schemat to ja napewno bede wdzieczny bo mi tez zdechly te diody a chcialbym je wymienic.Napisał rigobert