Pozdr. dla Alfisti w szarej 156 SW mijanego dziś w OrnontowicachBył na ramkach AH.
Pozdr. dla Alfisti w szarej 156 SW mijanego dziś w OrnontowicachBył na ramkach AH.
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 147 na ramkach mijanego po 7 rano bodaj w Marszowicach koło Kocmyrzowa. Nie machałem ani nie mrugałem gdyż poruszałem się Pajero i kierownik mógłby pomyśleć "cóż on chce??". Może się jutro uda już z Belli pomachać...![]()
Pozdrowienia dla srebnej 156, stukniętej alfy z al.mickiewicza/czarnowiejską. Teraz wygląda identyko jak moja, tylko że mam trochę słabiej wgniecione
W ogóle mnie ciekawi jak do tego doszło?
Ostatnio edytowane przez Rewil ; 09-08-2011 o 00:35
Pozdrawiam właściciela czerwonej 156 na Wrocławskich tablicach który mnie minął na zakopiance, pomrugane i odmrugane![]()
Pozdro dla kierownika granatowej 156 (poliftowej) na blachach KWA, który puścił mnie wczoraj przed 17 na krzyżówce na wylocie z Wadowic w stronę Kalwarii Zeb.![]()
Pozdrawiam kierownika srebrnej 145 mijanej w Luborzycy po 17. Łapki na szybkiego były.
Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 2,2 JTS na rej.TKA. Miło było za Tobą jechać, choć teraz zauważyłem różnicę mocy pomiędzy naszymi Alfami. Pomachane, pomrugane, odmachane![]()
Pozdrawiem kierowcę czarnej Giulietty SB.. który pierwszy mrugnął awaryjkami w korku w Pszczynie koło 17. Potem próbowałem mu dotrzymać kroku, ale kobita zaczęłą zrzędzić![]()