Witam. Ja jakby co to też jestem za zostaniem do niedzieli. Tylo trza by było jakieś namioty i śpiworki zmątować.
Witam. Ja jakby co to też jestem za zostaniem do niedzieli. Tylo trza by było jakieś namioty i śpiworki zmątować.
zawsze można w Alfach spać
jakby co się piszę na nockę
ino trza dużo chrustu nazbierać na ognisko
pozdrawiam,
Adam
Z tym chrustem to no problema zwłaszcza jak ktoś przyjedzie ze swoją dziewczyną żoną lub kochanką. Albo najlepiej wziąść wszystkie na raz lasu ci tam dostatek. Adam temat już z teściem obgadałem i jest jak najbardziej za. Także panowie montujcie wolne i zjezdzik jak się patrzy.
ja to tak dla jaj powiedzialem ale widze ze są chetni czyli jesli tylko właściciel sie zgodzi to czemu nieJest tam gdzie namiot rozbic?
---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:24 ----------
ja sie raczej w swojej nie przespie hi
Właściciel to mój teść i nie ma problem. Namiotki rozbić gdzie jest. Ja osobiście polecał bym w między czasie zagrać w paintbolla ja gram co tydzień i powiem że MASAKRA. Także myśle że czym więcej chętnych tym lepiej.
nic tylko montować ekipe ja sie pisze
a paintboll jak juz pisałem to swietna zabawa
To jest już trzech. Jak pisał Adam to wstępnie na 27 my czy jak.
---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
A tak wogóle to moja pierwsza alfinka. No i pierwsze takie spotkanie także wicie jak chopaki.Nie ma to tamto. No ale impreza ma być przednia.
Ja się wstępnie piszę na painballa i na nockę w namiocie
---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:24 ----------
Tak paintball jest wyśmienitą zabawąa wieczorne posiedzenie przy ognisku i wyluzowanie się przy odpowiedniej ilości oktanów też nie zaszkodzi
![]()
Jak kolega wspomniał oktaniki jak najbardziej wskazaneA z tym peintbollem to musimy dać znać dzień wcześniej ilu nas by reflektowało. Wtedy ja zadzwonie do kumpla i muszę się z nim umówić.
Ja również na paintballa bym się pisał a co do nocki hmmm po co spać![]()