okolicznościowo Sosnowiec i Dąbrowa przeważnie jeździ na kopiec do Piekar... ale nie miałbym nic przeciwko żeby zorganizować coś na miejscu...
okolicznościowo Sosnowiec i Dąbrowa przeważnie jeździ na kopiec do Piekar... ale nie miałbym nic przeciwko żeby zorganizować coś na miejscu...
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
kiedyś na samym początku zapodałem ten temat o spotkaniach w Piekarach ( przez krótki czas mieszkałem tam ) ale z różnych przyczyn się tam nigdy nie pojawiłem.
w każdym razie dobrze byłoby mieć coś swojego
A może lepiej byłoby zorganizować zwykły spot ? Jako loklizacja Sosnowiec (park na Kazimierzu) albo Dąbrowa Górnicza (pogoria) ? :d
Pozdro![]()
Kazimierz tera to jest lekko odciety przez remont mostu nad S1 ;P
E tam, aż tak to odcięty nie jest. Dojechać spokojnie można.
To byłoby dobre miejsce.
jest kupę fajnych miejsc na małego spota..., stawiki, gora rozrywki na środuli, kazimierz, spore parkingi pod marketami lub mc d..., wybór spory, kwestia ugadania..., z chęcią bym się pojawil i poznał krajanów...
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
Ja również jestem za zorganizowaniem jakiegoś spota w Sosnowcu w połączeniu oczywiście z grillem![]()
i gitara.
to jaką miejscówkę wybieramy ?![]()
park kazimierz moze byc - jakos w tygodniu ?![]()