Lotek szybkiego powrotu do alfy naprawdę szkoda beli, dobrze że wam nic się nie stało !!! Mam prośbę kto ma fotki z orszaku jeśli może niech mi prześle na maila sylvester23@poczta.fm Pozdrawiam wszystkich!!!!!!
Lotek szybkiego powrotu do alfy naprawdę szkoda beli, dobrze że wam nic się nie stało !!! Mam prośbę kto ma fotki z orszaku jeśli może niech mi prześle na maila sylvester23@poczta.fm Pozdrawiam wszystkich!!!!!!
Ja wrzucę kilka moich fotek później. Na spoty na pewno będę jeździł z tym że Omegą taty. Alfa nie wróci do zdrowia bo nie będę jej naprawiał. Jedno jest pewne, za kółko ze znaczkiem Alfa Romeo wrócę z tym że będzie to 147 w JTD taka jak Bella Bellilub Łukasza ( LoOK666) ale nastąpi to dopiero gdzieś za rok jak się odkuje finansowo i trochę uzbieram
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Pozdrawiam Młodych, pewnie jeszcze kaca leczą
Witam no przykre to było patrzec jak sie pali Alfa Lotka (Marcina) zwłaszcza ze był ogien a ja nie miałem kiełbaseki sie tego nie wykozystało
nie no zarty zartami ale wczoraj jak to zobaczyłem to mi podcieło nogi pierw jedziemy korki sie robia i siwo wszedzie wychodze z auta patrze Marcin biega koło swojego auta ktory sie pali straszny widok
Coz Panie Lotek jak cos to tak jak pisałes bedziesz smigał Omega albo jak cos to wysprzatam bagaznik i bedziemy razem smigac na zloty czy spoty znaczy Ja z Marta w srodku auta a Wy znaczy Ania i Ty w bagazniku![]()
P.S
Ładnie Ci wyszły te foty Alfy co sie paliła w tym Photo Shopieumisz ludzi wkrecac niema co
A i jeszcze jedno lecisz mi wycieczke do MC Donalda w Tychach to ze nie dojechalismy przez to przykre zdarzenienie znaczy ze nie zapomniałem
No i naj wazniejsze Wszystkiego Naj jeszcze raz Młodej Parce 100 Lat (w kamieniołomie)
Oraz Pozdrawiam wszystkich z Orszaku było fajnie i pod Halą i przez cały czas.
Pozdro.
Ostatnio edytowane przez Preston ; 14-08-2011 o 20:14
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Dziekuje wszystkim za przemiłe spotkanie, ciesze sie ze poznałam tyylu alfaholikow, ah i oczywiscie najlepsze zyczenia dla Młodej Pary oby sie wiodło
Nie sadzilam ze przyjade do Tychow i sie zakocham..w alfie GT a raczej w jej silniku, tyle kucyków któż to widział
* i oczywiscie w najmniejszym a raczej najwiekszym alfaholiku Maćko hehe, prosze ucałowac szkraba bo jest prze mega gigant z niego
pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do milegoo moze na jakim gryylu np..
Mam tam troszku zdjec to wrzuce pozniej
Lotek600 bardzo mi przykro z tego powodu, nie fajnie sie stało, ale ze 147 w dieslu bedziesz bardzo zadowolony![]()
Tylko Lotek900 kup sobie naj mocniejszego z Diesla bo pozniej beda sie z Ciebie nabijac jak ze mnie juz nie na pierwszym spocie i mowic "120KMto wogule jedzie
?" zamiast pocieszac to widzisz co robia z człowieka
jeszcze pare takich uwag i rzuce sie z kraweznika normalnie
![]()
![]()
Chcialam wstawic słit focie hehe ale uwaga...niewiem jak..i niewiem czy to jest spowodowane zmeczeniem po soundtropolis czy kolorem włosów...
prosze o pomoc i wyrozumiałosc!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * To wszystko pewnie przez tą "Szumigłówke"...szumi ojj szumi teraz
![]()
Ostatnio edytowane przez bella147mmm ; 14-08-2011 o 18:49
A Panience co sie stałowypiła solo woodke z wczorajszego Orszaku czy jak
![]()
Judyta w oknie w którym piszesz posta masz różne ikonki i 3 od prawej masz image, klikasz tam, i ładujesz fotki i gotowe
EDIT: Tomek gdy już będę kupował to tylko najmocniejszą wersje i bardzo bogato wyposażonąnie ważne że będę zbierał na nią ze 3 lata ale kupie
a jak się będziesz rzucał z tego krawężnika to ja dziedziczę Twoją brzydką i paskudną 159
![]()
Ostatnio edytowane przez Lotek900 ; 14-08-2011 o 23:00