Strona 25 z 30 PierwszyPierwszy ... 15161718192021222324252627282930 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 298

Temat: --> orszak weselny pomożecie ?

sylvek1979
    Gość

Domyślnie

Lotek szybkiego powrotu do alfy naprawdę szkoda beli, dobrze że wam nic się nie stało !!! Mam prośbę kto ma fotki z orszaku jeśli może niech mi prześle na maila sylvester23@poczta.fm Pozdrawiam wszystkich!!!!!!

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Lotek900
    Mieszka w
    Płaza
    Auto
    Były: Alfa Romeo 156 1.6 T.S, Alfa Romeo 156 1.9 JTD, Alfa Romeo 166 3.0 V6, Alfa Romeo 156Ti

Domyślnie

Ja wrzucę kilka moich fotek później. Na spoty na pewno będę jeździł z tym że Omegą taty. Alfa nie wróci do zdrowia bo nie będę jej naprawiał. Jedno jest pewne, za kółko ze znaczkiem Alfa Romeo wrócę z tym że będzie to 147 w JTD taka jak Bella Belli lub Łukasza ( LoOK666) ale nastąpi to dopiero gdzieś za rok jak się odkuje finansowo i trochę uzbieram Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Pozdrawiam Młodych, pewnie jeszcze kaca leczą

Użytkownik Rowerzysta Avatar Preston
    Mieszka w
    Chrzanów
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V

Domyślnie

Witam no przykre to było patrzec jak sie pali Alfa Lotka (Marcina) zwłaszcza ze był ogien a ja nie miałem kiełbasek i sie tego nie wykozystało nie no zarty zartami ale wczoraj jak to zobaczyłem to mi podcieło nogi pierw jedziemy korki sie robia i siwo wszedzie wychodze z auta patrze Marcin biega koło swojego auta ktory sie pali straszny widok
    Coz Panie Lotek jak cos to tak jak pisałes bedziesz smigał Omega albo jak cos to wysprzatam bagaznik i bedziemy razem smigac na zloty czy spoty znaczy Ja z Marta w srodku auta a Wy znaczy Ania i Ty w bagazniku

P.S
    Ładnie Ci wyszły te foty Alfy co sie paliła w tym Photo Shopie umisz ludzi wkrecac niema co
    A i jeszcze jedno lecisz mi wycieczke do MC Donalda w Tychach to ze nie dojechalismy przez to przykre zdarzenie nie znaczy ze nie zapomniałem
    No i naj wazniejsze Wszystkiego Naj jeszcze raz Młodej Parce 100 Lat (w kamieniołomie)
    Oraz Pozdrawiam wszystkich z Orszaku było fajnie i pod Halą i przez cały czas.

Pozdro.
    Ostatnio edytowane przez Preston ; 14-08-2011 o 20:14

Spot Grill-Chorzów 13.11.2011

bella147mmm
    Gość

Domyślnie

Dziekuje wszystkim za przemiłe spotkanie, ciesze sie ze poznałam tyylu alfaholikow, ah i oczywiscie najlepsze zyczenia dla Młodej Pary oby sie wiodło Nie sadzilam ze przyjade do Tychow i sie zakocham..w alfie GT a raczej w jej silniku, tyle kucyków któż to widział* i oczywiscie w najmniejszym a raczej najwiekszym alfaholiku Maćko hehe, prosze ucałowac szkraba bo jest prze mega gigant z niego pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do milegoo moze na jakim gryylu np..

Mam tam troszku zdjec to wrzuce pozniej

Lotek600 bardzo mi przykro z tego powodu, nie fajnie sie stało, ale ze 147 w dieslu bedziesz bardzo zadowolony

Mieszka w
    Chrzanów
    Auto

Domyślnie

Tylko Lotek900 kup sobie naj mocniejszego z Diesla bo pozniej beda sie z Ciebie nabijac jak ze mnie juz nie na pierwszym spocie i mowic "120KM to wogule jedzie ?" zamiast pocieszac to widzisz co robia z człowieka jeszcze pare takich uwag i rzuce sie z kraweznika normalnie

bella147mmm
    Gość

Domyślnie

Chcialam wstawic słit focie hehe ale uwaga...niewiem jak ..i niewiem czy to jest spowodowane zmeczeniem po soundtropolis czy kolorem włosów... prosze o pomoc i wyrozumiałosc! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * To wszystko pewnie przez tą "Szumigłówke"...szumi ojj szumi teraz
    Ostatnio edytowane przez bella147mmm ; 14-08-2011 o 18:49

Mieszka w
    Chrzanów
    Auto

Domyślnie

A Panience co sie stało wypiła solo woodke z wczorajszego Orszaku czy jak

bella147mmm
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Preston Zobacz post
    A Panience co sie stało wypiła solo woodke z wczorajszego Orszaku czy jak
    hehe tak wypila ale wczoraj i na kilka głów chodzi o to ze niewiem jak wrzucic fotki z orszaku, no nic bede musiała jakos kombinowac

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Lotek900
    Mieszka w
    Płaza
    Auto
    Były: Alfa Romeo 156 1.6 T.S, Alfa Romeo 156 1.9 JTD, Alfa Romeo 166 3.0 V6, Alfa Romeo 156Ti

Domyślnie

Judyta w oknie w którym piszesz posta masz różne ikonki i 3 od prawej masz image, klikasz tam, i ładujesz fotki i gotowe

EDIT: Tomek gdy już będę kupował to tylko najmocniejszą wersje i bardzo bogato wyposażoną nie ważne że będę zbierał na nią ze 3 lata ale kupie a jak się będziesz rzucał z tego krawężnika to ja dziedziczę Twoją brzydką i paskudną 159
    Ostatnio edytowane przez Lotek900 ; 14-08-2011 o 23:00

wojtekml
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Lotek900 Zobacz post
    Judyta w oknie w którym piszesz posta masz różne ikonki i 3 od prawej masz image, klikasz tam, i ładujesz fotki i gotowe
    Możesz też dodać zdjęcia poprzez: zaawansowana edycja/zarządzaj załącznikami.
    Pzdr