Witam. Mam pytanko. Czy idzie coś zrobić z orginalnym audio w 166 żeby lepiej grało. A dróga sprawa to czy ktoś nie miał by do pochytania za rozsądną cene zmieniareczki.
ja moge wpasc
---------- Post added at 18:35 ---------- Previous post was at 18:24 ----------
siema ja jestem z gliwic a mieszkam w knurowie chentnie sie pojawie na jakims spocie
Chłopaki coś cięko z wami. Ja jestem w sumie nowy no ale myślałem że alfiści to zgrana ekipka a widze że coś cieniutko. Moim zdaniem ten zlocik 27-mego to będzie kąkret imprezka. Chłopaki z naszych pięknych włoszek. Myśle żedamy rady. Pozdrawiam.
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:36 ----------
Cześć. Coś cieńko z chłopakami. Powiem ci że spodziewam się fajnej imprezki. A jak ty sądzisz, da rady![]()
mam nadzieje że sie obudzi toważystwo
jeśli można i znajde czas to też chetnie sie pojawie z kobietą ale jeszcze nie obiecuje![]()
Ostatnio edytowane przez alfadrian ; 16-08-2011 o 07:48
QUOTE=diman79;638944]Chłopaki coś cięko z wami. Ja jestem w sumie nowy no ale myślałem że alfiści to zgrana ekipka a widze że coś cieniutko... [/QUOTE]
Dobrze myślałeś...
ale Alfisti to również indywidualiścido tego ciągle są wakacje i sezon urlopowy, więc trzeba do sprawy podchodzić na luzie - kto zechce i będzie mógł to wpadnie, z innymi zobaczymy się kiedy indziej; niekiedy nawet w najlepszej rodzinie ludzie muszą od siebie odpocząć
,
lepiej zatem cieszyć się z kilkoma osobami - i zadbać o atmosferę, która sprawi że nastepnym razem zechce przyjechać więcej osób
poza tym wiele osób wpada na spoty bez zapowiedzi, czasami tylko na kilka chwil żeby się przywitać
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Archi ; 16-08-2011 o 08:27
a pytanie mam co do tego painballa to jak to wyglada jest jakis las ? czy poprostu jakis kawałek miejsca i kilka kamieni czy czegos zeby sie schowac ?
z tego co widziałem to pole jest przygotowane pod paintball.
Jest gdziie się schować i skryć.
Jeśli nam ten teren nie wystarczy za płotem zaczyna się las i nie problemu by wskoczyć w niego.
pozdrawiam,
Adam