Ostatnio edytowane przez Scuderia ; 16-08-2011 o 20:11
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
nie tylko hehe jeszcze sexualna i barbara streisandbawimy sie bawimy!!
dzięki za filmiki mamie Marianny![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Co bardziej spostrzegawczy pewnie zauważyli czyje auto zjeżdża z toru na początku pierwszego filmiku
Ehhhh gdybym tylko mógł teraz wrócić na ten tor![]()
Domek nr 11 również dotarł szcześliwie do celu ! Pozdrawiamy i dzieki za super spotkanie !
Podpisuję się pod sowami Bogusi choć i tak jestem mega zadowolony!! Następnym razem kolega Ra... który był ministrantem zredaguje tablicę z ogłoszeniami parafialnymi i na niej będzie wszystko wypisane dużą czcionką tak że nawet rano będę w stanie się doczytać o której jest śniadanie. Świetna atmosfera, super ludzie i najlepsza praca w podgrupach! pozdro ludziska obyśmy się za rok spotkali!
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Gdyby przyszli punktualnie na obiad to by słyszeli ogłoszenie Majkela
,że kajaki są o 15.00.
Na nastepny zlot zrobimy powiadomianie sms-em skoro ogłaszanie przy posiłkach i plan zlotu wiszący na stronie od dawna to za mało.
Nastąpił błąd przy przepisywaniu ,zresztą lista była czytana skoro kogoś pominięto był problem to zgłosić?
Chyba,że to przerosło możliwości intelektualne pominiętych!
Mieliśmy biegać z majkelem jak ogary i wyganiać ludzi z domków a za spóżnienie karać chłostą czy jak ?
Ludzie przyjechali się bawić i wypocząć.
Spieszyć się muszą w pracy.
Każdy wybrał taką formułę jaka mu odpowiadała.
A jak ktoś jest nierozgarnięty i nie może odnaleść się w danej sytuacji to jego problem.
Forumowicze to nie dzieci,że każdego trzeba prowadzić za rączkę.
Ci co chcieli zdążyć to zdążyli.
Ci co chcieli wszystko wiedzieć to pytali.
A Ci którzy którzy chcieli znależć dziurę w całym ......
Ps.Co do megafonu na torze,to bardziej chyba by pomógł baseball/ czyt .bejzbol/
Czy cwaniaków którzy ciągle wbijali się w kolejkę megafonem by się dało zdyscyplinować?
Czy tych przygłupów którzy na dojeżdzie do kolejki świrowali i stwarzali realne niebezpieczeństwo dało by się wychować megafonem?
Raczej nie skoro kilka razy osobiście z Majkelem zwracaliśmy personalnie pacanom uwagę.
Niestety są ludzie i betony.
Ludzie inteligentni mają zdolność radzenia sobie w różnych sytuacjach życiowych.
Dziękujemy za konstruktywna krytykę.
Ostatnio edytowane przez Piotriix ; 16-08-2011 o 22:46
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
i ja się częsciowo podpisuję pod tym co napisałm Piotriix. info dot kajaków było powiedziane wyraźnie, dojazd całą kawalkadą to meka organizacyjna i każdy jechał jak i kiedy chciał, zachowanie niektórych juz za szykaną z opon to faktycznie czasem była przeginka...ja wiem zlot, auta, adrenalina ale różnie może byc wiec trzeba miec wyobraźnię na rózne sytuacje.....