Dziś dopiero spojrzałem w historię mojego bankructwa, gdzieniegdzie zwanej "wyciągiem" i muszę stwierdzić, iż myślałem, że będzie gorzej. Więc zlot podwójnie udany
Dziś dopiero spojrzałem w historię mojego bankructwa, gdzieniegdzie zwanej "wyciągiem" i muszę stwierdzić, iż myślałem, że będzie gorzej. Więc zlot podwójnie udany
ja tylko wiem że jak spałem to mnie Łukasz molestował podobno ;D w sumie to twardo spałem, chociaż ta patelnia to już mnie obudziła. potem już była tylko piotrixa "Oda do grzybka" ;D
a filmik sam chętnie obejrzę ;D
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
W sumie mnie nie było na zlocie,ale byłem jednym z organizatorów I opolskiego<znacznie mniejszego i dwudniowego> więc wiem ile to czasu nerwów,bieganiny i kombinowania by wszystko zapiąć na ostatni guzik,choć i tak nie zawsze sie to uda.I w związku z tym proponowałbym aby osoby narzekające same zabrały sie za jakąś organizacje i wtedy wszyscy się dowiemy jak im to wyjdzie.Wiadome iż osoby organizujące starają się z całego serca by wszystko było w jak najlepszym porządeczku i zamiast je wspierać by sie nie zniechęciły<bo kto kolejne zorganizuje????>to najlepiej ponarzekać.A w sumie jak były jakieś niedociągnięcia to uważam że to wszystko to pryszcz bo najważniejsza jest integracja,spotkanie ze znajomymi z forum,poznanie na żywo i zajefajna Alfoholikowa atmosfera.
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
Babcia jest najfajniejszaPoza tym wielki szacunek dla Łukasza za jego porozumienie z samochodem
i jego werbalne namawianie auta do skręcania
"Nie tu, nie tu, nie tu... W lewo jedź, w lewo..."
fiergloo ja nadal będę wyznawał jej miłość ale już nie tak intensywnie hehe.
krawat jednak to prawda że jak rozmawiasz z autem to się słucha![]()
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
a ja mam tutaj cos dla okamoja porazka na torze ojojoj wygladalo to nie ładnie ale fura juz ogarnieta i jezdzi dalej a w nagrode w sobote dostanie przyciemnianie szybek
http://www.youtube.com/watch?v=wdaIFLLbqS8
o co k'mon???