"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Już koledze pisałem na PW ale dla pozostałych ewentualnych zainteresowanych - samochód sprzedany.
Znalazłem ciekawą 147 1.6l z przebiegiem 160k i rzeczywiście wyglądała na taki tylko że chyba po jakimś lekkim dzwonku bo zderzak do maska nie pasuje za boga - cena 10 800zł - w Żarach koło Komputernetu (komis) nie przyjrzałem się dokładnie bo trochę się spieszyłem
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
anioł_jojo jeszcze raz dzięki za chęci. Pozdrawiam
witam koleżanki i kolegów mam prośbę czy mógłby ktoś sprawdzić alfę z linku. chodzi mi czy szyby są w oryginale czy była malowana, stan tapicerki, silniczek jak chodzi. dziękuję i pozdrawiam. http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-pdw...C19150970.html
Panowie wiecie coś może na temat tego autka http://moto.allegro.pl/alfa-156-jtd-...772941997.html ?? 200 km w jedna strone mam także nie małoZ góry dziękuje
![]()
Cos z ni musiao byc kombinowane bo:
- regeneracja pompy wtryskowej przy takim przebiegu? chyba la paliwo od zyda...
- brak w ogoszeniu sowa o bezwypadkowosci
- tylnia lotka na klapie? widzialem takie na audi a4
- ma emblemat 156, ale juz z drugiej strony reszty brak
- lampy jakas przerbka?
- paliwa w zbiorniku praktycznie brakto dobrze nie wrozy pompie paliwowej
- zdjecia robione celowo do sprzedazy z pominieciem niektorych elementow "wazniejszych"
- przyciski na kierownicy tak wytare, ze...
to zdjecie z gaalka zmiany biegow juz totalnie powala? ciekawe dlaczego ja pominal...
- opis jakby to handlarz pisal
- ogolnie auto cale do przetrzepania
niewiadomo jak tam reszta, niech przesle Ci wiecej dokladniejszych fotek
Witam,kolego majster nie obraz sie ale jak czytam jak ktos pisze ,ze galka za mocno wytarta albo przyciski na kierownicy to az mnie boli.Czy galka bedzie tak samo wytarta jesli bedziesz uzytkowal w miescie ,czy na trasie,na podstawie gajgi ustalasz przebieg auta,jak dla mnie takie sugestie sa troche smieszne.Jeden z naszych forumowych kolegow wymienial maglownice przy 159 przy przebiegu 60000, a dlaczego?poprostu miala wade i koniec,zdaza sie.,ale to moje zdanie.pozdr,pominal gajge aby pokazac material przy niej ze jest bez dziur czyli ma maly przebieg
zapomnialem dodac ,ze za taka kase auto powinno byc idealne,jak nowka