Witajcie![]()
Jak wszyscy wiemy temat rozpórek do Gtv jest ciężki. Używek nie ma w ogóle a nowe są delikatnie mówiąc drogie. Przy okazji wizyty u znajomego spawacza poprosiłem o wycenę takiej rozpórkiI tak rozpórki z flanszami wycinanymi laserowo, spawane przez kogoś kto spawaniem zajmuję się zawodowo kosztowały by:
- Stal zwykła (nielakierowana) 150zł
- Stal nierdzewna (polerowana) 250zł
Ceny są cenami maksymalnymi, co znaczy że może wyjść troszkę mniej(zwłaszcza przy nierdzewce) a na pewno nie więcejWarunek jest taki, że trzeba zamówić co najmniej 3 takie rozpórki. Więc może ktoś z Was był by zainteresowany ? Ja biorę nierdzewkę ale może być też zwykła stal, byle w sumie było nie mniej niż 3 szt
Rozpórki były by pasowane do mojej Gtv (ostatnio jak była na płycie to była prosta
) i będzie to jedyna taka akcja bo muszę na kilka dni zostawić spawaczowi samochód a nie lubię się z nim rozstawać
![]()
Wstępny termin realizacji to wrzesień i wyglądało by to tak: Kolega robi szablony flasz i wtedy muszę podać ilość chętnych żeby wyciąć ich odpowiednią ilość. Pobierana jest wtedy też zaliczka (50zł), żebym potem nie został z rozpórkami jak ktoś się nagle rozmyśli. Po wykonaniu rozpórek zbieram resztę kasy i rozsyłam je do Was(oczywiście odbiór osobisty jak najbardziej możliwy)
Padł też pomysł, żeby zrobić rozpórkę do V6 ale niestety ja nie znam nikogo kto zgodził by się podstawić taką Gtv w celu zrobienia wzoru, jeżeli jest ktoś taki to proszę o kontakt![]()