u mnie przy jasnych fotelach cały dół jest tez jasny...
Może ktoś wymieniał same fotele?
Były w 159 takie kompozycje:
1. czarna góra deski + czarne plastiki na drzwiach + jasny dół deski + jasne dywany + jasne fotele/tapicerka na boczkach drzwi (sama skóra/welur) - najczęściej spotykane z jasnobeżową lub jasnoszarą tapicerką
2. czarna góra i dół deski, czarne plastiki na drzwiach, czarny dół deski, jasne fotele + jasna tapicerka na boczkach drzwi - najczęściej spotykane z tapicerką skórzaną czerwoną lub rudą (camel)
3. całe wnętrze jasne (deska góra/dół, plastiki na drzwiach i tapicerka) - jasnoszara / jasnobeżowa tapicerka skórzana lub alfatex
4. całe wnętrze ciemne
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
no to u mnie jest konfiguracja nr 1
tez sie zastanawialem nad ta tapicerka ale nic nie pisalem bo chcialem zobaczyc co Wy wylapiecie ale widzialem juz wczesniej taka tapicerke i plastiki w tym kolorze.Nikt nie ogladal jej na zywo??Moze ktos ma rzut beretem do Mysłowic??Tomek czyli rozumiem ze taka opcja z ta tapicerka nie powinna budzic watpliwosci??
ta ma takie samo wnetrze http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-sko...C20254787.html .Co o tej sadzicie??
Ostatnio edytowane przez Czarny_28 ; 18-08-2011 o 19:09
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
a co myslicie o tej http://cwanek.auto.com.pl/index.php?...4cce041&all=70 .Jechalem dzis do domu i ja zauwazylem w komisie kolo mojego miejsca zamieszkania.Od razu spod komisu zadzwonilem do sprzedajacego.Powiedzial mi ze przebieg cos kolo 150 tys a w ogloszeniu jest 95 tys.2 zdezaki do malowania.Tylny tez jest otarty.Zapewne auto jest z Wloch bo juz kiedys mial SW z Wloch.Niespodobala mi sie niezgodnosc w przebiegu.Zgodzil sie jak cos na sprawdzenie auta w serwisie.Cena 38 tys
Fajna wersja silnikowa z dobrym wyposażeniem. Szczególnie podoba mi się alfatex i alusy. Jeżeli rzeczywiście ma 150 tys to wcale nie jest źle. Pytanie tylko o ogólny stan, a tego z fot i opisu się nie dowiemy
jeszcze lewy przedni blotnik widze ma wgnieciony.2 zderzaki do malowania to jakies 2 tysiace plus ten blotnik do robienia.Prawy blotnik jest bez logo Giugiaro-mogla tez juz wczesniej miec jakas przygode.Z ulicy wygladala pieknie.Moze jutro po robocie podjade ja obczaic z bliska ale i tak bardziej jestem juz zdecydowany na SW
czarny też byłem zdecydowany na SW ale trafił mi się fajny sedan i zmieniłem zdanie :-) Za niecały miesiąc go odbieram to się wtedy pochwalę ;-)