Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Alfa Romeo GT

Użytkownik Ogier Avatar Fisz
    Mieszka w
    Dęblin/Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo GT

Domyślnie Alfa Romeo GT, lubelskie - Drzewce

Witam,
    czy kojarzy może ktoś tą alfę? : http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-desi...C20289339.html, może to bella, któregoś z forumowiczów? Jest tam zdjęcie z jakiegoś małego zlociku alfistów będę w rodzinnych stronach więc będę miał niedaleko, żeby obejrzeć to autko i ewentualnie kupić.

Zamieszczałem post w dziale "podkarpackie i lubelskie" ale zero odzewu, więc zamieszczam na ogólnym, może akurat ktoś się trafi, kto będzie znał ten egzemplarz

Z góry dziękuję za informację.

Ostatnio edytowane przez Fisz ; 20-08-2011 o 13:12

Crash
    Gość

Domyślnie

Ja ją oglądałem i jak na swoją cenę jest godna zastanowienia Jeśli chcesz pojadę z tobą ją obejrzeć

Mieszka w
    Dęblin/Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo GT

Domyślnie

Dziś oglądałem tą Alfę, ale dzięki za chęci Nie miałem miernika lakieru, ale po oględzinach wynika, że robiony był prawy bok. Ktoś podczas malowania słabo się przyłożył bo zostawił chyba jakieś drobinki piasku na prawym progu, bądź czegoś innego, co widać po bliższym przyjrzeniu się i przejechaniu palcem, nad szybą boczną małe bąble na lakierze (Przez telefon dowiedziałem się, że była robiona tylko zaprawka na małej powierzchni na przodzie maski), klima nie działała (ponoć nie nabita), radio wyświetlało raczej krzaki, a nie litery, więc też niezbyt sprawne, lewa alufelga z tyłu do naprostowania, kierownica bardzo mocno wytarta i nie wyglądała na przebieg 110000km, wymieniona szyba czołowa. Jeśli chodzi o silnik to ogólnie pracował dobrze, ale sądzę, że trochę słabo się zbierał. Co do zawieszenia nie było zastrzeżeń podczas jazdy, sztywno i cichutko. Ewentualnie jeśli ktoś ma możliwość podskoczyć z miernikiem lakieru i dokładnie to sprawdzić to byłbym wdzięczny za info, ale jestem raczej pewny co do prawego boku.
    Ostatnio edytowane przez Fisz ; 23-08-2011 o 11:36

Mieszka w
    Dęblin/Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo GT

Domyślnie

Jeszcze jedna prośba, żeby nie zakładać nowego tematu odnośnie tej alfy:
    http://allegro.pl/show_item.php?item=1773685358

może ktoś ją już oglądał

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia